1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Adana'da depremzedelere ev yapıldı ama yolu yapılmadı!
Adana'da depremzedelere ev yapıldı ama yolu yapılmadı!

Adana'da depremzedelere ev yapıldı ama yolu yapılmadı!

Adana'da TOKİ tarafından yaptırılan konutlara kısa sürede yerleşen depremzedeler, bir türlü yol yapılmadığı için çile çektiklerini söyledi.

A+A-

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen çifte depremde Adana'da 13 bina yıkılmış, 418 vatandaş da hayatını kaybetmişti. Binlerce bina ağır hasar aldığı için depremden sonra tek tek yıkılmıştı. Bu nedenle TOKİ depremzedeler için konut hamlesine başladı.

Depremden sadece bir yıl sonra vatandaşlar merkez Sarıçam ilçesine bağlı Göztepe Mahallesi'nde yapılan konutlara yerleşti. Ancak depremin üzerinden 2,5 yıldan fazla geçmesine rağmen vatandaşların evine gidebilmesi için yol yapılmadı. Bu nedenle vatandaşlar tali yolu kesip eylem yaptı. Trafik akışını durduran vatandaşlar bir an önce yol yapılmasını istedi.
Daha sonra vatandaşlar polisin ikna etmesi üzerine yolu trafiğe açarken, yol istediklerini dile getirdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.