1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Adana’da eski DSP'li Milletvekili ile yeni İyi Partili Belediye Başkanı arasında "Kim daha CHP’li” tartışması
Adana’da eski DSP'li Milletvekili ile yeni İyi Partili Belediye Başkanı arasında "Kim daha CHP’li” tartışması

Adana’da eski DSP'li Milletvekili ile yeni İyi Partili Belediye Başkanı arasında "Kim daha CHP’li” tartışması

Geçmişte DSP'de siyaset yapan ve daha sonra CHP'den Adana Milletvekili seçilen Tuncay Karaytuğ ile İYİ Parti'ye katılan eski Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin arasında sosyal medyada "CHP'lilik" polemiği yaşandı.

A+A-

Geçmişte DSP saflarında siyaset yapan, daha sonra CHP'den Adana Milletvekili olarak TBMM'de görev alan Tuncay Karaytuğ ile eski Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin arasında sosyal medyada dikkat çeken bir tartışma yaşandı.

Kim Daha CHP'li Polemiği!

Tartışma, Karaytuğ'un Soner Çetin'e yönelik yaptığı "Sen CHP'li miydin Soner?" paylaşımıyla başladı.

Bu sözlere yanıt veren Çetin ise, "Sen DSP'deyken de ben CHP'liydim" ifadelerini kullanarak karşılık verdi.

Karşılıklı açıklamaların devamında Karaytuğ, "Soner Çetin, sen İYİ Partili olduğun gün sana yazıklar oldu" sözleriyle eleştirisini sürdürdü.

8c6bbee1-d129-4f45-a6f1-a08aa28de313.png

Çetin ise yaptığı son paylaşımda, "Yazıp yazıp siliyorum, boşver değmez" ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.