1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Adana'da hazineye ait arsalar satışa çıkarıldı! İhale 29 Eylül'de
Adana'da hazineye ait arsalar satışa çıkarıldı! İhale 29 Eylül'de

Adana'da hazineye ait arsalar satışa çıkarıldı! İhale 29 Eylül'de

Adana'da yer alan bazı arsaların satışı için ihale ilanı yayımlandı. 29 Eylül'de gerçekleştirilecek ihale ile toplam 20 arsanın satışı yapılacak.

A+A-

Adana Şehircilik ve Çevre İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı bir duyuru ile arsa satışı olacağını ilan etti. Kısa süre önce yayımlanan duyuru kapsamında Adana'nın farklı bölgelerinde yer alan arsaların satılacağı isteklilerin ihale başvurusu yapması gerektiği bildirildi. 

ADANA'DA 20 KAMU ARAZİSİ SATILACAK

Yayımlanan duyuruya göre arsaların Adana'nın Çukurova ve Seyhan ilçelerinde yer aldığı duyuruldu. Çukurova İlçesinde bir Seyhan İlçesinde ise 19 arsa satışı yapılacak. Arsaların çoğunun 2.000 metrekareden büyük olduğunun duyurulduğu ilanda bazı arsaların büyüklüğü 14.547 metrekareye kadar çıkıyor.

İmar durumuna göre de açıklamada bulunan İl Milli Emlak Müdürlüğü Çukurova'da yer alan arsanın imar durumunu "1/1000  uygulama imar planında 1,2 yoğunluklu konut alanı" olarak açıkladı. Seyhan'da yer alan arsaların imar durumuna dair "1/1000  uygulama imar planında KASK:0,40 TAKS:0,20 yoğunluklu konut alanı" açıklaması yapıldı. 

Bazı Arsaların Fiyat Listesi

İlanda yer alan 20 arsadan bazıları için belirlenen fiyatlar ve arsaların tüm özelliklerinin yer aldığı tablonun bir kısmını paylaşıyoruz. adana hazine arsası 19 eylül

Arsa satışlarına dair Adana Şehircilik ve Çevre İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı yaptığı açıklamasında, satış işlemlerinin 2886 sayılı Kanunun 45 inci maddesine göre Açık Teklif Usulü ile yapılacağını açıkladı. İlan edilen tabloda yer alan bedeller üzerinden teklif alınacağını duyuran kurum ihale işlemlerinin Adana Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Güzelyalı Mahallesi 81021 Sk. No:4 01170 Çukurova/ADANA adresi zemin katta bulunan Toroslar Emlak Müdürlüğünde toplanacak olan İhale Komisyonunca yapılacağını bildirdi. 

BAŞVURU YAPMAK İSTEYENLER

Arsalar için ilan edilen tüm tabloyu görüntülemek ve ihale başvurusunda bulunacak olanlar Adana Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü bulunan Toroslar Emlak Müdürlüğünden ihale şartnamesini inceleyebilecekler. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.