1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Adana’da husumetli oldukları kişinin evini kurşunladılar: 3 kişi tutuklandı
Adana’da husumetli oldukları kişinin evini kurşunladılar: 3 kişi tutuklandı

Adana’da husumetli oldukları kişinin evini kurşunladılar: 3 kişi tutuklandı

Adana’da aynı eve farklı tarihlerde düzenlenen iki silahlı saldırıyla ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.

A+A-

Olaylardan ilki, 7 Ağustos gecesi Seyhan ilçesi Yenibey Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre İbrahim C., ailesine borçlu olduğu gerekçesiyle husumet beslediği İsmail S.’nin evinin önüne otomobille geldi.

Araç içerisinden tabancayla eve ateş açan İbrahim C., olay yerinden kaçtı. Silahlı saldırı, sokaktaki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

husumetlilerinin-evine-2-kez-silahli-sal-1539728-458244.jpg

İkinci saldırı 12 gün sonra

İlk olaydan 12 gün sonra, 19 Ağustos gecesi bu kez İbrahim C.’nin kardeşi H.C. ile akrabası A.K.’nin motosikletle aynı sokağa geldiği öne sürüldü.

Şüphelilerin İsmail S.’nin evine tabancayla ateş açtıktan sonra bölgeden uzaklaştığı belirtildi. Bu saldırı da çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı.

Eş zamanlı operasyonla yakalandılar

Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, iki saldırının ardından şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Belirlenen adreslere düzenlenen eş zamanlı baskınlarda İbrahim C., H.C. ve A.K. gözaltına alındı.

Emniyetteki ifadelerinde saldırıları kendilerinin gerçekleştirmediğini öne süren 3 şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. İbrahim C., H.C. ve A.K., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.