1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Adana'da ikinci ağaç vakası! Dükkan önündeki ağaçlar kökünden söküldü!
Adana'da ikinci ağaç vakası! Dükkan önündeki ağaçlar kökünden söküldü!

Adana'da ikinci ağaç vakası! Dükkan önündeki ağaçlar kökünden söküldü!

Adana'da son günlerde artan ağaç vakaları sonrasında iş yeri sahipleri de peyzaj çalışmalarında dükkanların da dikkate alınmasını istiyor

A+A-

Geçtiğimiz günlerde Adana'nın Çukurova ilçesi Hayal Park mevkisinde, özel bir polikliniğin iş yeri önündeki ağaçları kurutması gündeme gelmişti.

Adana Büyükşehir Belediyesi, kuruyan ağaçları kaldırarak yerine yeni ağaçlar dikti.

Ağaçların kurutulmasını kucuksaat.com'un haberleştirmesi ve sosyal medyada olayın geniş yankı uyandırması sonrasında yeni tartışmalar da başladı.

Kucuksaat.com haber merkezine gönderilen fotoğraflarda Adana'nın Seyhan ilçesi Abidin Dino Bulvarı'nda bulunan bir iş yeri, önündeki ağaçları kökünden söktüğü görüldü.

8b491c4c-3bb1-47a8-849f-59bcf3d90736.jpg

Boş durumda ve satılık olan dükkanın önündeki ağaçların sökülürken kaldırım taşlarına da zarar vermesi işin ekonomik diğer boyutu olarak dikkat çekti.

Ayrıca Adana'nın farklı noktalarından kucuksaat.com'a ulaşan iş yeri sahipleri, Adana Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerin ağaç ve peyzaj planlaması yaparken, büyük meblağa ve katmadeğer arz eden bölgelerde iş yeri sahiplerinin de görüşlerinin alınması gerektiğini belirttiler.

Ağaçların büyüklüğü ve plansızlığı nedeniyle milyonlarca liralık iş yerlerinin ve işletmelerin kapanmasının söz konusu olduğunu belirten mülk sahipleri, yetkililerden konuyla ilgili çözüm bekliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.