1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Adana'da motokuryeler Yeşil Fırın çevresinde eylem yaptı
Adana'da motokuryeler Yeşil Fırın çevresinde eylem yaptı

Adana'da motokuryeler Yeşil Fırın çevresinde eylem yaptı

Pazar günü gerçekleşen olay sonrasında motokuryeler toplandı, Yeşil Fırın çevresinde silah çektikten sonra çok sayıda işletme personeli tarafından darp edilen kurye için eylem yaptı

A+A-

20 Mayıs 2024 Pazar günü Abidin Dino Bulvarı'nda yer alan Yeşil Fırın'da meydana gelen olayda iddiaya göre, kurye Mertcan I. (26) ile Yeşil Fırın'dan çıkan bir müşteri arasında tartışma çıktı. Tartışmaya pastanenin sahibi Faruk Korkmaz'ın kardeşi Servet Korkmaz'ın müdahale etmesi sonrasında çok sayıda Yeşil Fırın çalışanı, küfür ettiği iddia edilen kurye Mertcan I.'yı darp ederek işletmeden uzaklaştırdı. Darbedilen kurye olay yerinden ayrıldı. Ancak Mertcan I., bir süre sonra tekrar pastaneye gelerek Servet Korkmaz'a tabanca ile ateş etti. 2 kurşunun vücudunu sıyırdığı Servet Korkmaz, yara almadan kurtuldu.

Kurye darp edildi

Silahlı saldırının ardından kurye Mertcan I., diğer pastane çalışanları tarafından darp edildi. O anlar ise hem güvenlik kamerasına hem de cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Yeşil Fırın açıklama yaptı

Adana gündeminde geniş yankı uyandıran olay sonrasında Yeşil Fırın'dan kurumsal açıklama geldi. Açıklamada silahlı saldırı ile Yeşil Fırın'ın ilgisinin olmadığı ifade edildi. Açıklamayla birlikte kamuoyuna motokuryenin silahla ateş ettiği güvenlik kameraları görüntüleri servis edildi.

Motokuryeler eylem yaptı

Yeşil Fırın Gürselpaşa şubesinde Pazar günü gerçekleşen olaylar sonrasında 20 Mayıs 2024 Pazartesi akşam saatlerinde motokuryeler eyleme başladı. Emniyet güçleri işyeri önünde önlem alarak motokuryeleri pastanenin olduğu caddeden geçmelerine izin vermedi.

Eylemciler pastane civarında eylemlerine devam etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.