1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Adana'da o bürokrat koltuğuna oturmadan görevden alındı!
Adana'da o bürokrat koltuğuna oturmadan görevden alındı!

Adana'da o bürokrat koltuğuna oturmadan görevden alındı!

Adana İl Gençlik ve Spor Müdürü Abdulkadir Ataşbak'ın yerine atanan Abdulkerim Arıkan, göreve başlamadan görevden alındı.

A+A-

Kucuksaat.com olarak geçtiğimiz hafta, uzun süredir görevde bulunan Adana İl Gençlik ve Spor Müdürü Abdulkadir Ataşbak'ın Adana bulunan dört stadyumu Adana Büyükşehir Belediyesi'ne devretmesi sonrasında görevden alınacağını duyurmuştuk.

Ardından dün (1 Temmuz 2020) görevden alınan Ataşbak'ın yerine Kredi ve Yurtlar Kurumu eski Bölge Müdürü Abdulkerim Arıkan'ın atanacağını duyurmuştuk. Baş döndüren gelişme, Adana İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nde devam etti. AK Partili iki Adana Milletvekilinin, Gençlik ve Spor Bakanlığı'na giderek yapmış olduğu görüşmelerde mevcut atamadan duydukları rahatsızlığı bildirmeleri üzerine, il müdürlüğüne atanan Abdulkerim Arıkan'ın Adana Valiliği'nde bekleyen atama yazısının iptal edildiği öğrenildi.

Arıkan böylece koltuğa oturmadan görevden alınarak Türk bürokrasi tarihine geçmiş oldu. Yeni Adana Gençlik ve Spor İl Müdürünün kim olacağı ise merak ediliyor.

Abdulkerim Arıkan

9518.jpg9362-001.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.