1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Adana’da önünü kestikleri araca silahlı saldırı: 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı
Adana’da önünü kestikleri araca silahlı saldırı: 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı

Adana’da önünü kestikleri araca silahlı saldırı: 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı

Adana’nın Kazım Karabekir Mahallesi Çolak Bulvarı’nda yaşanan silahlı saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Olayda taraflardan birinin sopalı, diğerinin ise silahlı olduğu öğrenildi.

A+A-

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Yüreğir ilçesi Mustafa Kemalpaşa Bulvarı'nda meydana geldi. İddiaya göre, henüz isimleri öğrenilemeyen iki aile, Adana Adliyesi'nde boşanma davasından çıktıktan sonra henüz belirlenemeyen nedenle tartışmaya başladı.

aw783981-03.jpg

Adliye önünde başlayan tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü ve taraflar 2 otomobil, 1 motosikletle bölgeden uzaklaştı. Bulvar üzerinde tekrardan duran taraflar, bu seferde tabanca, döner bıçağı ve sopalarla birbirine girdi.
Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken kavgada Cebrail Timi tabancayla vurularak hayatını kaybederken 5 kişiyse vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı.

Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kentteki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemi alırken, kavgaya karışan şüphelilerden 3'ü gözaltına alındı.

aw783981-05.jpg

Bagajı açtılar, sopa ve bıçaklar çıktı

Öte yandan, araçlarda inceleme yapan polis ekipleri, 01 EK 022 plakalı otomobilin bagajını açtığında çok sayıda bıçak ve sopayla karşılaştı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

aw783981-07.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.