1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Adana'da Sarıçam çöplüğü tartışması: Kocaispir kaldırılacak dedi, Yusuf Özer cevap verdi
Adana'da Sarıçam çöplüğü tartışması: Kocaispir kaldırılacak dedi, Yusuf Özer cevap verdi

Adana'da Sarıçam çöplüğü tartışması: Kocaispir kaldırılacak dedi, Yusuf Özer cevap verdi

Fatih Mehmet Kocaispir'in "Söz Veriyorum. Sarıçam Çöplüğü KAL-DI-RI-LA-CAK" açıklaması sonrasında Yusuf Özer kapsamlı bir açıklamada bulundu

A+A-

AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, seçim vaadleri kapsamında Sarıçam çöplüğünün kaldırılacağını ifade etti. Fatih Mehmet Kocaispir'in "Söz Veriyorum. Sarıçam Çöplüğü KAL-DI-RI-LA-CAK" sözlerine İYİ Parti Sarıçam Belediye Başkan Adayı Yusuf Özer'den yanıt geldi.

Yusuf Özer, "Çöpten en fazla etkilenen Yüreğir ilçesi iken bu zamana kadar iktidar partisi olarak bir öneri sunmayan Kocaispir’in şimdi kritik seçim sürecinde bu vaadi manidar olmuştur. Demek ki çözüm var ve bu zamana kadar hep bizi çöple yaşamaya mahkum etmişler." ifadelerini kullandı.

giomi74waaauyi3.jpeg

Danıştay kararını da Küçüksaat TV'de Taner Talaş ile Mümkün Mertebe programında açıklayan Sarıçam Belediye Başkanı Av. Yusuf Özer, bu işin tamamen irade işin olduğunu ve bu sorunu sahiplenen bir siyasi iradenin bu işi çözebileceğini ve Sarıçam'ın önündeki bu engeli kaldırmak için başkanlığa aday olduğunu söylemişti.

Konuyla ilgili yıllardır mücadele veren ve bugün de sosyal medya hesabından iki yıl önceki çöplüğün kaldırılması için yaptığı çalışmayı paylaşan Av. Yusuf özer  Kocaispir'e sosyal medya üzerinden cevap verdi.

Özer paylaşımında, "İktidar partisi adaylarının da, yıllardır savunduğumuz ve “3 yıl içinde çöplüğü kaldıracağız” sözümüz üzerine bizi örnek alarak aynı noktaya gelmelerinden memnunum. Demek ki bu zamana kadar çöp kalkabilirmiş ve bizi çöpe mahkum etmişler. Söz, SARIÇAM’da…"  dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.