1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Adana'da Şener Şen'in Selamsız Bandosu filmi gerçek oldu
Adana'da Şener Şen'in Selamsız Bandosu filmi gerçek oldu

Adana'da Şener Şen'in Selamsız Bandosu filmi gerçek oldu

Erdoğan, havalimanı yolunda ATO yönetiminin önünden geçti, 14 aydır Erdoğan'ın açılışını yapması için bekleyen ATO yönetiminin düştüğü durum, Şener Şen'in Selamsız Bandosu filmini akıllara getirdi

A+A-

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pazar günü Adana'da istasyon meydanında tertiplenen mitingde Adanalılar ile bir araya geldi. 

Erdoğan'ın saat 12:00'de başlaması gereken programı 3 saat gecikmeli olarak saat 15:00'te başlatıldı. Erdoğan'ın miting sonrasında Adana Valiliğini ziyaret etti. A Milli Erkek Basketbol Takımının, 2025 Avrupa Şampiyonası Elemelerinde İzlanda ile oynadığı maçı televizyondan izledi.

1708935768-931358a0e6cc71d4d89e.jpeg

Adana Valiliği'nde maçı izleyen Erdoğan'ın ATO hizmet binasının açılışını yapması bekleniyordu. Ancak Erdoğan havalimanına giderken ATO hizmet binasının önünden geçti ve bekleyenleri gördü. 14 aydır Erdoğan'ın açılması için bekleyen ATO yönetiminin nafile bekleyişi akıllara Adanalı sanatçı Şener Şen'in "Selamsız Bandosu" filmini getirdi.

mv5bowu1mme5nwytmduwnc00zda4lweyzgmtmjiynmewmzllmjkwxkeyxkfqcgdeqxvyodmyodmxndy-v1.jpgselamsiz-bandosu-unutulmayan-final-sahnesi.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.