1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Adana’da sıcak hava yerini sağanak yağışa bırakacak
Adana’da sıcak hava yerini sağanak yağışa bırakacak

Adana’da sıcak hava yerini sağanak yağışa bırakacak

Adana’da hafta sonu etkili olan sıcak hava, pazartesi günü yerini gök gürültülü sağanağa bırakacak. Yağışla birlikte sıcaklığın 29 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.

A+A-

Adana’da hafta sonu boyunca etkisini sürdüren parçalı bulutlu ve sıcak hava, yeni haftayla birlikte değişecek. Meteoroloji tahminlerine göre cumartesi günü 33, pazar günü ise 32 derece civarında seyreden en yüksek sıcaklıklar pazartesi günü düşüş gösterecek.

Pazartesi gök gürültülü sağanak bekleniyor

12 Ekim Pazartesi günü kent genelinde gök gürültülü sağanak yağışın etkili olması bekleniyor. Hava sıcaklığının gün içerisinde en düşük 19, en yüksek 29 derece seviyelerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Yağışla birlikte nem oranının yüzde 83 seviyelerine kadar çıkması beklenirken, vatandaşların ani yağışlara ve değişen hava koşullarına karşı dikkatli olması istendi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.