
Adana’da sosyal hizmetler için koordinasyon toplantısı: Hizmet kalitesi değerlendirildi
Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde, İl Müdürü Mustafa Gökboğa başkanlığında kuruluş müdürleri toplantısı gerçekleştirildi. T
Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, kent genelinde yürütülen sosyal hizmet çalışmalarını değerlendirmek ve hizmet süreçlerini geliştirmek amacıyla kuruluş yöneticilerini bir araya getirdi.
İl Müdürü Mustafa Gökboğa’nın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya il müdür yardımcıları, şube müdürleri ve Adana genelindeki kuruluş müdürleri katıldı.
Sahadaki çalışmalar değerlendirildi
Toplantıda müdürlüğe bağlı kuruluşlarda devam eden faaliyetler, hizmet sunumunda karşılaşılan ihtiyaçlar ve önümüzdeki dönemde yapılabilecek çalışmalar ele alındı. Kurumlar arasındaki koordinasyonun güçlendirilmesi ve hizmet süreçlerinin daha etkin yürütülmesine yönelik görüş alışverişinde bulunuldu.
Vatandaş odaklı hizmet vurgusu
Görüşmelerde, sosyal hizmetlerden yararlanan vatandaşlara daha nitelikli ve erişilebilir hizmet sunulması üzerinde duruldu. İhtiyaçların daha hızlı tespit edilmesi ve hizmetlerin insan odaklı bir anlayışla yürütülmesine yönelik yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi.
“Çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz”
Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nden toplantıya ilişkin yapılan açıklamada, “Toplantımızda, kuruluşlarımızda yürütülen çalışmalar, sunulan hizmetlerin niteliğinin artırılması ve hizmet alan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına yönelik yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi. Her bir vatandaşımıza daha nitelikli, erişilebilir ve insan odaklı hizmet sunmak için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz” ifadelerine yer verildi.



HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.