1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Adana’da, toplu taşımalarda klima krizi yeniden gündemde
Adana’da, toplu taşımalarda klima krizi yeniden gündemde

Adana’da, toplu taşımalarda klima krizi yeniden gündemde

Kavurucu sıcaklarda Adana’daki toplu taşıma araçlarında klimaların açılmaması, vatandaşların tepkisini çekiyor. Belediye denetimlerine rağmen şoförlerin klimaları açmak istemediği iddia ediliyor.

A+A-

Sıcaklık rekorlarının kırıldığı Adana’da, toplu taşıma araçlarındaki klima sorunu vatandaşları isyan ettirme noktasına getirdi. Özellikle otobüslerde klimaların açılmaması, şehirde yaşayanları isyan ettirdi.

Belediye ekiplerinin yaptığı denetimlerin yetersiz kaldığını ve şoförlerin klimaları açmamakta ısrarcı olduğunu belirten vatandaşlar, bu soruna acil ve kalıcı bir çözüm bulunmasını talep ediyor. Kent sakinleri, özellikle gündüz saatlerinde otobüslerde yolculuk yaparken yaşanan zorlukların arttığını ifade ediyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.