1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. 'Adana'dan Portreler'in ilk konuğu Süleyman Onatça
'Adana'dan Portreler'in ilk konuğu Süleyman Onatça

'Adana'dan Portreler'in ilk konuğu Süleyman Onatça

Taner Talaş'ın çıkardığı kitapla aynı ismi taşıyan programın ilk konuğu iş insanı ve yazar Süleyman Onatça olacak.

A+A-

Gazeteci - yazar Taner Talaş'ın kaleme aldığı "Adana'dan Portreler Galerisi" kitabında yer alan, Adanalıların biyografilerine yer vermesi yerel ve ulusal çapta büyük yankı uyandırdı.

Kucuksaat.com ve Küçüksaat TV Kurucusu Talaş, kitaptan yola çıktığı fikri programla pekiştiriyor.

Talaş, ilk etapta "Adana'dan Portreler Galerisi" kitabında biyografilerine yer verdiği farklı kategorilerdeki Adanalı isimleri "Adana'dan Portreler" programına konuk alacak.

ADANA'DAN PORTRELER'İN İLK KONUĞU SÜLEYMAN ONATÇA

Yeni bir program dizisine başlayan Taner Talaş'ın ilk konuğu Adanalı iş insanı ve yazar Süleyman Onatça olacak.

Onatça'nın çocukluğundan bugüne yaşadığı hayatı yorumlayacağı ilk programı aşağıdaki linkler aracılığıyla sosyal medya hesaplarımızdan izleyebilirsiniz.

Küçüksaat TV'yi izleyebileceğiniz adresler:

Facebook:https://www.facebook.com/kucuksaatcom/
Twitter: https://twitter.com/Kucuksaatcom
Youtube: hhttps://www.youtube.com/c/küçüksaattv

27c71a61210289fc74858cd8f25820b8-400x400.jpeg

SÜLEYMAN ONATÇA KİMDİR?

951 yılında Adana’da doğan Süleyman Onatça, 1982 yılından bu yana kimya, yapı malzemeleri ve otomotiv sektörlerinde aktif olarak ticaret ile uğraşmaktadır. Onatça Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı olan Süleyman Onatça, ticaret hayatına başladığı yıllardan bugüne kadar çeşitli meslek örgütlerinin yönetimlerinde ve sivil toplum örgütlerinde üye olarak yer aldı.

Onatça; 4 yıl Adana Sanayici ve İşadamları Derneği (ADSİAD) Başkanlığı, 2004-2007 yılları arasında Çukurova Yetkili Otomobil Satıcıları Derneği (YODER) Başkanlığı, 2006-2008 arasında Otomobil Yetkili Satıcıları Derneği (OYDER) Başkan Yardımcılığı, 2 yıl Çukurova Kalkınma Ajansı Kalkınma Kurulu Başkanlığı, 6 yıl Doğu Akdeniz Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (DASİFED) Başkanlığı, Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

ekran-goruntusu-2022-05-08-101654.png

1 Eylül 2012 tarihinden beri de TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır.Onatça’nın 2007 yılından beri merkezi Ankara’da bulunan Sivil Toplumu Geliştirme Merkezi (STGM) Adana Temsilciği, Güçbirliği Vakfı ve Güney Eğitim Vakfı Mütevelli Heyet Üyelikleri, 2005 yılından bu yana Dünya Bankası destekli sosyal amaçla kurulan İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) Yönetim Kurulu Başkanlığı devam etmektedir. Evli ve dört çocuk sahibi Onatça, İngilizce ve Arapça bilmektedir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.