1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Adanalı oyuncu hırsızı yakaladı
Adanalı oyuncu hırsızı yakaladı

Adanalı oyuncu hırsızı yakaladı

Evden tek tek ziynet eşyaları eksildi: Oyuncu Necip Memili hırsızı yakaladı

A+A-


Oyuncu Necip Memili ile eşi Didem Memili, evlerindeki ziynet eşyalarının eksildiğini fark edince kamera düzeneği kurdu. Görüntüler sonrası eşyalarının evdeki hizmetli tarafından alındığı ortaya çıktı. Görevli, eşyaları geri vermeyince ünlü çift şikayetçi oldu.

Necip Memili ile Didem Memili'nin, Sarıyer'de ikamet ettikleri eve Fatma T. adlı bir kadın yardıma geliyordu. Didem Memili, son zamanlarda yüz binlerce lira değerindeki ziynet eşyalarının eksildiğini fark etti.

Çift, eve kamera düzeneği kurdu. Fatma T.'nin eşyaları temizlik kovasına koyduktan sonra poşetlerle evden çıkarttığı görüldü. Çift, karakola gidip şikayetçi oldu.

Fatma T., eşyaları Didem Memili'nin kendisine verdiğini, takılardan ise haberi olmadığını iddia etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sabah'tan Dilek Yaman Demir'in haberine göre; Evden 3 adet altın pırlantalı küpe, 2 pırlanta yüzük, 4 altın kolye, altın bilezik, lüks marka kadın çantası ve çok sayıda değerli kıyafetin çalındığı öğrenildi.

ekran-goruntusu-2022-07-14-115156.png

NECİP MEMİLİ KİMDİR?

1980 yılında Adana’da doğdu. Özkan ve Bahtiyar adlarında iki erkek kardeşi vardır. Adana Endüstri Meslek Lisesi’nde Elektrik okudu. Mezun olduktan hemen sonra makine montajda çalıştı.

1999 yılında Adana Seyhan Belediye Tiyatrosunda amatör olarak oynamaya başladı. 2003 yılında kazandığı Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Oyunculuk Bölümü’nden 2007 yılında mezun oldu. Üniversiteden sonra İstanbul’a gitti. Çocukluk arkadaşı Caner Cindoruk ile birlikte İstanbul’a gelerek Savaş Dinçel’in yazdığı Erdal Cindoruk yönetmenliğindeki “Uçurtmanın Kuyruğu” adlı tiyatro oyununda oynadı.

2007 - 2008 yılları arasında Reşat Nuri Gültekin romanından uyarlanan “Yaprak Dökümü” dizisinde Erkan karakterini canlandırdı. 2009 - 2010 yılları arasında Orhan Kemal’in aynı adlı romanından uyarlanan, “Hanımın Çiftliği” dizisinde Zaloğlu Ramazan karakterine can verdi.

Necip Memili, 2016 yılında senaryosunu Emrah Kaman ve abisi Murat Emre Kaman ile beraber yazdığı “Kaçma Birader” filminde Melek Baykal, Zafer Algöz, Cihan Ercan, Algı Eke, Nursel Köse, Alina Boz, Nejat Uygur II ile beraber oynadı.

2018’in Nisan ayında Puhutv’de yayınlanmaya başlayan, senaryosunu Hakan Günday’ın yazdığı “Şahsiyet” dizisinin yönetmenliğini Onur Saylak yaparken, başrollerini Haluk Bilginer, Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Hüseyin Avni Danyal, Müjde Ar, İbrahim Selim ve Fırat Topkorur ile paylaştı. 2018 yılında Çukur isimli diziye dahil oldu. 2019 yılında “Karakomik Filmler” kadrosunda yer aldı.

Necip Memili, bir süredir birlikte olduğu moda editörü Didem Dayıcıoğlu ile 20 Ocak 2020 tarihinde evlendi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.