1. HABERLER

  2. KÜLTÜR SANAT

  3. Adanalı sanatçı boşandı
Adanalı sanatçı boşandı

Adanalı sanatçı boşandı

Ünlü çiftten kötü haber... Sessiz sedasız boşandılar!

A+A-

2020 yılında sade bir törenle evlenen oyuncu Görkem Sevindik ve basketbolcu Kübra Siyahdemir’in mutluluğu kısa sürdü. 2.5 yaşında çocukları olan çiftin evliliklerini geçen ay anlaşmalı olarak sessiz sedasız sonlandırdıkları ortaya çıktı.

Ünlü oyuncu Görkem Sevindik, 2020 yılında basketbolcu Kübra Siyahdemir ile gizlice evlenmişti.

Aile arasında yapılan sade bir törenle Radisson Hotel’de nikâh masasına oturan çiftin evlendikleri bir yıl sonra ortaya çıkmıştı.

Ancak ünlü çiftin mutlulukları uzun sürmedi. Görkem Sevindik ve Kübra Siyahdemir’in geçen ay boşandıkları ortaya çıktı.

2.5 yaşında Marsel adlı bir çocukları olan çift, Küçükçekmece Aile Adliyesi’nde anlaşmalı olarak evliliklerini sonlandırdı.

Sürpriz bir evliliğe imza atana ikilinin, evliliği gibi boşanması da sonradan ortaya çıktı.

Ünlü çiftten kötü haber... Sessiz sedasız boşandılar1 YIL SONRA ORTAYA ÇIKTI

Görkem Sevindik ile basketbolcu Kübra Siyahdemir pandemi döneminde aile arasında gerçekleşen törenle Radisson Hotel’de nikâh masasına oturmuştu.

Nikâh haberini gizleyen Görkem Sevindik ile Kübra Siyahdemir’in evlilikleri bir yıl sonra ortaya çıkmıştı. Çiftin boşanması da ayrılığın ardından öğrenildi.

Gazeteci - yazar Taner Talaş, "Adana'dan Portreler Galerisi" isimli çalışmasında Görkem Sevindik'in biyografisine şöyle yer verdi;

ekran-resmi-2024-05-09-09-59-40.png

GÖRKEM SEVİNDİK KİMDİR?

Görkem Sevindik, 17 Ekim 1986 tarihinde Adana'da doğdu.

İlkokul eğitimine Adana'da başlayan Sevindik, eğitiminin geri kalanını da aynı şehirde tamamladı. Çocukluk yıllarından itibaren oyunculuk mesleğine ilgi duyan Sevindik, tiyatroya olan merakıyla bu alanda ilerlemeyi hedefledi. Azmi ve çalışkanlığı sayesinde bugünlere gelerek tanınan bir ünlü oyuncu olmayı başardı.

Hedeflerine ulaşabilmek adına öncelikle Adana'dan İstanbul'a taşınan Sevindik, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ne kaydoldu. Güzel bir eğitim programıyla kendisini geliştirmeyi başaran sanatçı, öncelikle tiyatro oyunlarında küçük roller alarak kariyerine başladı. Zamanla performansını daha da geliştirerek dizi projelerinde de yer almaya başladı.

Sevindik, bir dönem Best Model yarışmasına katılmış ancak derece elde edemedi. Bu yarışmadan sonra oyunculuğa daha da sıkı bağlanarak bu alanda daha fazla çalışmalar yaptı. Raci Şaşmaz ile tanışması hayatını olumlu yönde etkilemiş ve Kurtlar Vadisi gibi geniş bir izleyici kitlesine sahip olan bir dizide rol almaya başladı. Canlandırdığı karakter ve başarılı performansıyla insanların tanımasını sağlayarak iyi bir oyuncu oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.