1. HABERLER

  2. KÜLTÜR SANAT

  3. Adanalı sanatçının hayatı beyaz perdeye aktarılacak
Adanalı sanatçının hayatı beyaz perdeye aktarılacak

Adanalı sanatçının hayatı beyaz perdeye aktarılacak

Vakti olmadığı için filmde kendisinin değil başkasının oynayacağını söyleyen Levent, "Yoksa oyunculuğum iyidir, kendime güveniyorum bu konuda." dedi.

A+A-

Hayatı film olan ünlüler kervanına rock sanatçısı ve Ahbap derneğinin kurucusu Haluk Levent de katılıyor. Hayırseverliğiyle bilinen Levent, UDAO ile yeni bir anlaşmaya imza atarak, iş arayışında olan yetenekli gençlere kariyer imkanı sunarken aynı zamanda 6 Şubat depremlerinde büyük yıkım olan Hatay'da 30'a yakın okulun yapılmasına katkı sağlayacak.

haluk-leventin-hayati-film-oluyor.jpg

Habertürk'te yer alan habere göre, işbirliğinin basın toplantısına katılan sanatçı, hayata geçirecekleri projenin amacını şu sözlerle açıkladı:

"Projenin amacı, iş imkanları yaratmak ve yetenekli bireyleri aynı platform çatısı altında bir araya getirerek Web3 teknolojisi sayesinde işverenler ve iş arayanlar arasında doğrudan bağlantı kurabilmek ve yetenekli kişilerin keşfedilmesi kolaylaştırmak."

haluk-leventin-hayati-film-oluyor-3.jpg

Levent, işbirliğine ilişkin bir fotoğrafı da sosyal medya hesabından paylaştı. Sanatçı bu yıl 'en güvenilir kişi' seçilmesi hakkında ise, "Bu durum AHBAP Derneği'nin başarısı, benim değil." dedi.

HAYATI FİLM OLACAK

Hayat hikayesinin beyaz perdeye aktarılacağını ifade eden Haluk Levent, "Filmim çekiliyor, beni anlatıyor. Ben oynayamayacağım ama, benim yerime başka biri oynayacak çünkü benim vaktim yok. Yoksa oyunculuğum iyidir, kendime güveniyorum bu konuda." diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.