1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Adanalı sporcu Emine Elif Özer sırıkla atlamada yükselişini sürdürüyor
Adanalı sporcu Emine Elif Özer sırıkla atlamada yükselişini sürdürüyor

Adanalı sporcu Emine Elif Özer sırıkla atlamada yükselişini sürdürüyor

Adana Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi sporcusu Emine Elif Özer, sırıkla atlamada 3.75’lik derecesiyle rekor kırarak dikkat çekti.

A+A-
Spora ailesinin yönlendirmesiyle cimnastik ile başlayan Emine Elif Özer, daha sonra Adana Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi Atletizm Branş Sorumlusu ve antrenörü İbrahim Halil Aydın’ın yönlendirmesiyle sırıkla atlama branşına geçti.

Katıldığı ilk yarışmada Türkiye dördüncüsü olduğunu belirten Özer, elde ettiği derecelerin kendisini daha da motive ettiğini söyledi. Son katıldığı şampiyonada 3.75’lik atlayışıyla rekor kırdığını ifade eden genç sporcu, “Bu derece beni çok mutlu etti. Bu sonuca ulaşabilmek için yaklaşık 2 yıldır çok büyük emek verdim” dedi.

Emine Elif Özer’in babası Ayhan Özer, kızının başarısıyla gurur duyduklarını dile getirirken, annesi Burcu Özer ise rekorun aile için büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu belirterek, “En büyük temennimiz kızımızın daha da yüksek başarılara ulaşması” ifadelerini kullandı.

Antrenör İbrahim Halil Aydın da Emine Elif’in disiplinli çalışmasının karşılığını almaya başladığını vurgulayarak, önümüzdeki dönemde daha iyi dereceler ve yeni rekorlar hedeflediklerini kaydetti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.