
Adanalı sporcu İngiltere'de ses getiriyor!
28 Nisan tarihinde başlayan ve 10 Mayıs tarihinde sona erecek olan İngiltere’nin Londra şehrinde düzenlenen ITTF Takımlar Dünya Şampiyonasında Türk Milli takımı ikinci maçını kazandı.
A+A-
İngiltere’de devam eden takımlar Dünya Şampiyonası’nda Masa Tenisi milliler, 11. Grup ikinci maçında Tayland’ı 3-1 mağlup etti. Grubun üçüncü ve son maçında millilerimiz, Mısır ile karşı karşıya gelecekler. Bu karşılaşma bugün 21.30’da oynanacak. Bilindiği üzere Adana Çiltar’ın altın çocuğu Görkem Öçal da milli forma altında başarılı performans sergiliyor.
Türkiye Masa Tenisi Federasyonundan yapılan açıklamada, “Londra’da güçlü rakiplerle karşılaşıyoruz. Performansımız ve mücadelemiz çok iyi. Bundan sonra oynanacak karşılaşmalardan mutlak galibiyet bekliyoruz. Başarılar diliyoruz.”
Kaynak: 5 Ocak Gazetesi
Önceki ve Sonraki Haberler



HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.