1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Adana'nın bitmeyen polemiği: Sivrinek
Adana'nın bitmeyen polemiği: Sivrinek

Adana'nın bitmeyen polemiği: Sivrinek

Gülaçtı: Adanalıları kaderine terk ettiler

A+A-

Havaların ısınmasıyla başlayan sinek tartışmaları sonrasında geçtiğimiz günlerde kucuksaat.com Kurucusu Taner Talaş'a konuşan Zeydan Karalar, koronavirüs ile mücadele aralıksız devam ederken sinekle mücadelenin unutulmadığını, larva döneminden itibaren bugüne takviye ekiplerle sinekle mücadelenin devam ettiğini, geçen yıla oranla sinek şikayetlerinin yüzde 80 azaldığını ve hedeflerinin sinek şikayetleri bitinceye dek çalışmak olduğunu dile getirmişti.

Ancak Adana Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Ozan Gülaçtı, bugün hükümete yakınlığı ile bilinen A Haber kanalında canlı yayına katılarak, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın popülist söylemler peşinde olduğunu ve sinek probleminin kentte devam ettiğini söyledi.

Gülaçtı yaptığı konuşmada, "Seçimlerin hemen ardından Adana sivrisinek sorunu ile karşı karşıya kaldı. O dönem seçimlerin tam larva dönemine denk geldiği için etkin mücadele yapılmadığı söylendi. Tabi biz bunu takip ettik. Adana gibi sıcak yerlerde sivrisinek ile mücadelenin etkin olması lazım. Bu kadar uzun otlar olursa sivrisinek ile mücadele edilemez. Sayın Zeydan Karalar'a sorduk, bir cevap veremedi. Sonuç olarak her yerde sivrisinek. Sivrisinek ile mücadeleyi etkin bir şekilde yapmazsanız, bu otları kesmezseniz, ilaçlamayı hakkaniyetli bir şekilde yapmazsanız bu sorunu çözemezsiniz. Hükümetimiz koronavirüs ile mücadele ederken, CHP'li belediyeler gerçek hizmeti unutarak popülist söylemlere yöneldiler. Adanalıyı kaderine terk ettiler. Ancak bizler Cumhur İttifakı'nın birer paydaşı olarak gerekli çalışmayı yapıyoruz. Adanalı vatandaşlarımız büyük bir sinek sorunu ile karşı karşıya." dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum