1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Adana’nın en değerli açılamayan akaryakıt istasyonunda söküm işleri başladı
Adana’nın en değerli açılamayan akaryakıt istasyonunda söküm işleri başladı

Adana’nın en değerli açılamayan akaryakıt istasyonunda söküm işleri başladı

Her türlü uygunsuzluğun belediyeler eliyle legal hale geldiği Adana’da, ibretlik bir hadise olarak tarihe geçti

A+A-

Adana'nın Çukurova ilçesi Turgut Özal Bulvarı üzerinde, 20 yıldır ruhsat verilmeyen akaryakıt istasyonunda artık ümitler tükendi.

Adana'nın en kıymetli arazilerinden bir alana yaklaşık 20 yıl önce kurulan, devam eden mahkemeler nedeniyle bir türlü ruhsat alamayan akaryakıt istasyonu, sahiplerinin aldığı kararla yıkılmaya başlandı.

Yine aynı bulvar üzerinde, Gündoğdu Kavşağı olarak bilinen mevkide yer alan Shell Akaryakıt İstasyonu sahipleri Erdoğan Ailesi'nin bahse konu akaryakıt istasyonuna ruhsat verilmemesi için verdiği hukuki mücadele, kamuoyu tarafından biliniyordu. 

Kamuoyunda büyük tartışmalar ve hukuki süreç sonunda inşaatı bitirilip tamamlanan ancak bir türlü açılamayan akaryakıt istasyonu yıkılmaya başlanırken, Turgut Özal ve Uğur Mumcu Bulvarları kesişiminde bulunan, Adana'nın birçok yerinden görülen 36 katlı kaçak binadaki daireler, göz göre göre inşa süreci sonrasında birer birer satılmıştı.

Akaryakıt istasyonu sahiplerinin yıkım kararı sonrasında arsada nasıl bir karar belirleyeceği ise yeni merak konusu oldu.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.