1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Adanaspor ile Sakaryaspor maçı öncesi son notlar! İşte öne çıkanlar...
Adanaspor ile Sakaryaspor maçı öncesi son notlar! İşte öne çıkanlar...

Adanaspor ile Sakaryaspor maçı öncesi son notlar! İşte öne çıkanlar...

Trendyol 1.Lig'in 26.haftasında Sakaryaspor'un Adanaspor ile oynayacağı maç öncesi öne çıkan notları Medyabar editörleri sizler için derledi...

A+A-

Trendyol 1.Lig'de 26.hafta müsabakasında Adanaspor ile Yeni Adana Stadyumu'nda karşılaşacak olan Sakaryaspor'da hazırlıklar tamamlandı. Yeşil-siyahlılar yarın saat 16.00'da oynayacağı maç için önce karayoluyla İstanbul, ardından hava yoluyla Adana'ya uçtu.

Bu önemli maç öncesi öne çıkan notları Medyabar editörleri sizler için derledi..

İki Takım Arasındaki 35.Randevu
Sakaryaspor ile Adanaspor daha önce 1966 yılından bu yana, 34 kez karşı karşıya geldi. Yeşil-siyahlı temsilcimiz 8 kez galip gelirken, turuncu-beyazlı Adana temsilcisi 13 kez karşılaşmalardan üstün ayrılmayı başardı. 13 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı.

İki takım son olarak bu sezon ligin 9.haftasında karşı karşıya geldiler. Sakarya Atatürk Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Sakaryaspor sahadan 2-0'lık skorla galip ayrıldı. Yeşil-siyahlıların gollerini Murat Cem Akpınar ve Kabongo Kasongo kaydetmişti.

Hakem Yiğit Arslan
Buna göre Adanaspor - Sakaryaspor maçını hakemi Yiğit Arslan yönetecek olurken yardımcıları ise Hüsnü Emre Çelimli ve Sezgin Çınar oldu. Abdulbaki Ayyıldız dördüncü hakem olarak görev alacak. Bu maç öncesinde Yiğit Arslan'ın Sakaryaspor'un üç maçında düdük çaldı. Bu maçlarda yeşil-siyahlı temsilcimiz 1 mağlubiyet, 2 galibiyetle sahadan ayrıldı.

 Kafilede İki Eksik Var
Tuncay Şanlı ve öğrencileri Manisa FK galibiyetinin ardından Adanaspor deplasmanında hata yapmak istemiyor. Yeşil-siyahlıların Adanaspor maçı kadrosu belli oldu. Sakaryaspor'da sarı kart cezası biten Isaac Donkor yer aldı. Manisa FK maçında kırmızı kart gören Burak Süleyman ve sakatlığı devam eden Dino Ndlovu ise Adanaspor maç kadrosuna dahil edilmedi.

  • Cihan Topaloğlu, İbrahim Demir, Orhan Can Bostan, Oğuz Yıldırım, Oğuz Yıldırım, Bülent Uzun, Bülent Cevahir, Erdi Dikmen, Çağlayan Menderes, Odıse Roshı, Rajko Rotman, Hasan Kılıç, Yonathan Del Valle, Isaac Donkor, Muhammed Himmet Ertürk, Zdravko Dımıtrov, Murat Cem Akpınar, Nsana Simon, Samed Onur, Sinan Kurt, Koray Kılınç, Kabongo Kasongo

Sakaryaspor'da 6 İsim Sarı Kart Sınırında! 
Sakaryaspor'da Adanaspor maçı öncesi 6 isim sarı kart sınırında yer alıyor. Bu isimler Adanaspor maçında kart görmeleri halinde Altay maçında sahada yer alamayacaklar. Sakaryaspor'da Erdi Dikmen, Isaac Donkor, Odise Roshi, Murat Cem Akpınar, Hasan Kılıç ve Yonathan Del Valle Adanaspor maçı öncesi kart sınırında yer alan isimler. Bu isimler kart görmesi durumunda 17 Mart Pazar günü Altay ile Sakarya Atatürk Stadyumu'nda oynanacak olan mücadelede forma giyemeyecek.

Sakaryaspor Taraftarına Ayrılan Kontenjan
Karşılaşmanın biletleri ev sahibi kulüp Adanaspor tarafından satışa çıkarken, Sakaryaspor taraftarına ayrılan bilet sayısı belli oldu. Toplam 33 bin 543 seyirci kapasitesine sahip Yeni Adana Stadyumu'nda misafir takım taraftarına ayrılan kontenjan sayısı bin 677 olarak belirlendi.

Adanaspor-Sakaryaspor bilet fiyatları ise şu şekilde:

  • Maraton Tribünü: 100 TL
  • Güney Kale Arkası: 50 TL
  • Deplasman Tribünü: 65 TL

Adanaspor - Sakaryaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
Adanaspor - Sakaryaspor maçı, 9 Mart Cumartesi günü 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'nda saat 16.00'da başlayacak. Mücadele beIN Sports ve TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.