1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Adana'ya yakışan Tesbihçiler Çarşısı
Adana'ya yakışan Tesbihçiler Çarşısı

Adana'ya yakışan Tesbihçiler Çarşısı

Adana Vakıflar Turistik ve Tesbihçiler Çarşısı misyon ve vizyonuyla göz dolduruyor..

A+A-

FARUK DOĞU-NASIR FİDAN

Bu arkadaşları (merhum) Dostum Kemal ASLAN’ın kardeşi Nevzat ASLAN’ın tavsiyeleriyle yeni tanıdım. Onlar ise beni uzun yıllardan beri tanıyorlar. Bilgileri, birikimleri, misafirperverlikleri, ilgi ve alakalarıyla ANADOLU irfanının erdemli özelliklerini davranışlarıyla çok güzel yansıtıyorlar. 

ÇARŞI GEZİP GÖRÜLMEYE DEĞER

Adana tarihi otantik dokusuyla tam bir turizm kenti. Pırıl pırıl akan Seyhanıyla, Ceyhanıyla, Kaleleriyle, köprüleriyle, ULUCAMİ Yerleşkesi, Hamamları ve Vaktin simgesi Büyüksaatiyle, insanı büyüleyen muhteşem bir silüete sahip. Yeni kurulmakta ve hızla dizayn edilmekte olan Modern Tesbihçiler Çarşısı gerçekten gezilmeye değer. 

MİNİ MERTÇE SÖYLEŞİ

Aslan Yağ Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat ASLAN’ın Kivresi olan Faruk DOĞU kardeşimin daveti üzerine on yıldan bu yana ilk defa gittiğim Arastada çok şeyler değişmiş. İyi ki gitmişim. Faruk Doğu ile günün anısına birde kısa Mertçe Söyleşi gerçekleştirdim. Buyrun hep birlikte izleyelim. “Kendinize, Kentimize, Ülkemize sahip çıkalım. Bu millet, Bu Bayrak, bu VATAN bizim. 

Kamera: Ahmet KARAGÜN 

Mertçe Özel Haber

Adana/TÜRKİYE

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.