1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. AK Parti Adana İl Yönetim Kurulu Üyesinden Soner Çetin’e açık destek
AK Parti Adana İl Yönetim Kurulu Üyesinden Soner Çetin’e açık destek

AK Parti Adana İl Yönetim Kurulu Üyesinden Soner Çetin’e açık destek

Şanlıurfalılar Derneği başkanı da olan Halil Aslan AK Parti İl Başkanı Ozan Gülaçtı’nın yönetim kurulu üyesi olarak görevine devam ediyor

A+A-

31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde Adana'da istifalar, ittifaklar ve aday olamayanların parti değiştirmesi sonrasında ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Adana'da İYİ Parti Çukurova Belediye Başkan Adayı Soner Çetin; Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş Taş, Ankara Milletvekili Eşref Fakıbaba ve Adana Milletvekili Bilal Bilici ile birlikte Adana Şanlıurfalılar Derneği'ne adeta çıkarma yaptı.

ayyuce.jpeg

Samimi bir ortamda geçen ziyarette, İYİ Partili misafirlerin isimleri çiğköfte üzerine kazındı.

ghrwgacwoaew8uw.jpeg

Dernek başkanı Halil Aslan, Adana'da AK Partili siyasetçi olarak tanınmakta. Geçmiş dönemde Mehmet Ay'ın başkanlığındaki il yönetiminde yer alan Halil Aslan, şuanda aktif olarak Ozan Gülaçtı'nın il yönetiminde de yer alıyor.

baf5780f-013b-4cf5-b600-987c88064281.jpeg

AK PARTİLİ HALİL ASLAN'DAN İYİ PARTİ ADAYI SONER ÇETİN'E AÇIK DESTEK

AK Parti Adana İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Şanlıurfalılar Dernek Başkanı Halil Aslan, İYİ Parti heyeti ziyaretinde Soner Çetin'e Çukurova'da açık destek verdi. Aslan'ın desteğini Çetin sosyal medya hesabından "Şanlıurfalılar Derneğinde bize misafirperverlik göstererek desteğini ifade eden Dernek Başkanı Halil Aslan'a teşekkür ediyorum. Hep birlikte başaracağız" sözleriyle duyurdu.

ekran-resmi-2024-03-03-12-21-56.png

DİSİPLİN SÜRECİ İŞLER Mİ?

Halil Aslan'ın AK Parti Adana il yönetimindeki görevi devam ederken, Çukurova'da Cumhur İttifakı Çukurova Belediye Başkan Adayı Firdevs Cingözler yerine İYİ Parti Çukurova Belediye Başkan Adayı Soner Çetin'i desteklemesi sonrasında gözler AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı'ya çevrildi.

Başkan Gülaçtı'nın il başkanı olarak Halil Aslan'ı disipline sevk edip etmeyeceği merak ediliyor.

ghrwgadwcaa-xup.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.