1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. AK Parti Sözcüsü Çelik'ten "haciz" yorumu
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten "haciz" yorumu

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten "haciz" yorumu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana Büyükşehir Belediyesi başkanlık makamına gelen hacizle ilgili konuştu

A+A-

 

Adana Büyükşehir Belediyesi’nde yaşanan haciz olayına ilişkin, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik önemli açıklamalarda bulundu, "Adana’nın bu şekilde gündeme gelmesinden büyük üzüntü duyuyorum" dedi. 

İşte o konuşma: 

“CHP’li Belediye Başkanları diyor ki, Adana’daki belediye haczedildi, biz başkanın yanındayız. Hizmetlere devam edeceğiz. 

İyi de bunu hükümet mi haczetti? Hükümet tüm imkanları bana sunsun, ben belediye başkanlığı yapayım. Böyle bir anlayış söz konusu olamaz. 

Her belediye başkanı belediyenin borç durumunu bilerek aday olur ve göreve gelir. Her başkan bir öncekinden borç devralmıştır. Marifet hem bu borçu kapatıp hem de kente hizmet sunabilmektedir. Bunun en iyi örneği Sayın Cumhurbaşkanımızın İBB Başkanlığı sürecidir. 

Adana’daki olay gerçekten çok ilginç. Belediyenin bir sürü malı mülkü varken  sadece Zeydan Karalar’ın masa ve sandalyesinin haczedilmesi oldukça dikkat çekici, başka bir şey bulamamışlar mı.? Bu da garip bir şey.

2 milyar lira geliri olan belediye, 3-4 milyon lira borcu ödeyemez mi?

Rahatlıkla öder!

Çalışmak isteyen vatandaşın önüne hizmetle çıkar. Kimse kendi tembelliğini iktidarın üzerine atmaya çalışmasın!"

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.