1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. AK Parti Sözcüsü Çelik'ten İsrail tepkisi
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten İsrail tepkisi

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten İsrail tepkisi

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten İsrail tepkisi

A+A-

Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarında, Pentagon Sözcüsü John Kirby'nin "Bugün Gazze'den İsrail'e yapılan roket saldırısı kabul edilemez. İsrail kendini savunma hakkına sahiptir." sözlerine sert tepki gösterdi. Çelik, Kim bu zalim saldırganlığa 'İsrail'in kendini savunma hakkı' diyorsa çocuk katillerinin iş birlikçisidir" ifadelerini kullandı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail'in Gazze'ye yaptığı hava saldırılarını "İsrail'in kendini savunma hakkı" diye değerlendirenlerin, çocuk katillerinin iş birlikçisi olduğunu ifade etti.

gpo.PNG

e1fqiiiwuae47g2.jpg

 

"BUNA BİRİLERİ 'İSRAİL'İN KENDİNİ SAVUNMA HAKKI VAR' DİYOR.

Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İsrail'in savaş uçaklarıyla çocukları öldürdüğünü belirtti. Çelik, şunları kaydetti:

"Buna birileri 'İsrail'in kendini savunma hakkı var' diyor. Kim bu zalim saldırganlığa 'İsrail'in kendini savunma hakkı' diyorsa çocuk katillerinin iş birlikçisidir. Şimdiye kadar gördük ki 'İsrail'in kendini savunma hakkı' denilen her eylemin, yorumun ve haberin arkasında, Netanyahu gibi zalim ve fanatiklerin saldırganlığı gizleniyor."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.