1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Akif Kemal Akay Melekgirmez esnafıyla bir araya geldi
Akif Kemal Akay Melekgirmez esnafıyla bir araya geldi

Akif Kemal Akay Melekgirmez esnafıyla bir araya geldi

Değişik meslek gruplarına mensup esnaf temsilcileri çarşının kronikleşen sorunlarını dile getirerek Başkan Akay'dan çözüm istediler.

A+A-

Seyhan Belediye Başkanı ve İYİ Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay, Adana’nın tarihi Melekgirmez semti esnaflarıyla bir araya geldi.

eabcd0dd-5cd7-4efe-ae38-c45bebbb9311.jpeg

Perakende, toptan ve imalatçı grupların bulunduğu toplantıda çarşının trafiğe kapatılması imalatçıların şehir dışına taşınması çarşının güzelleştirilmesi üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

be715ad5-3f01-4782-80c5-c95be5a4adfb.jpeg

Sorunları ve tavsiyeleri dinleyen Akay, Adana’nın tarihi Melekgirmez Çarşısı ile alakalı köklü ve büyük bir proje düşündüğünü, günlük palyatif çözümlerin çarşının ihtiyacını karşılamadığını, bu nedenle de seçim sonrasında bölgeyi rahatlatacak her türlü çalışmanın yapılacağı sözünü verdi.

2ba28f9b-2bf1-485c-a1ed-37834757a8f1.jpeg

Toplantıyı organize eden, 30 seneye yakın Melekgirmez'de ticaret yapan İYİ Parti Seyhan Belediye Meclis Üyesi Adayı Bülent Talaş da, esnaftan Akif Kemal Akay'a destek isteyerek seçim sonrasında çarşının sorunlarının takipçisi olacağı sözünü verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.