1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Ali Avan'ın belediyeye astığı borçlar afişine Mustafa Çay'dan yanıt geldi: "Hesap veremeyecek değilim"
Ali Avan'ın belediyeye astığı borçlar afişine Mustafa Çay'dan yanıt geldi: "Hesap veremeyecek değilim"

Ali Avan'ın belediyeye astığı borçlar afişine Mustafa Çay'dan yanıt geldi: "Hesap veremeyecek değilim"

Pozantı'nın yeni Belediye Başkanı Ali Avan, borçları afiş yapıp belediye binasına asması sonrasında görevi devreden eski başkan Mustafa Çay'dan yanıt geldi

A+A-

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Adana'nın Pozantı ilçesinde MHP'den aday gösterilmeyen dönemin başkanı Mustafa Çay, Yeniden Refah Partisi'ne geçerek YRP'nin Pozantı Belediye Başkan adayı olmuş, MHP ise ilçede Ali Avan ile seçimlere girmişti.

glb4ybdw8aa1wmu.jpeg

MHP'ye Pozantı'yı yeniden kazandıran Ali Avan, belediyenin güncel borçlarını binanın dış cephesine asarak ilçede yaşayanlarla paylaştı. Ali Avan, “12 milyon borç, 30 milyon alacak var demişti. 60 milyon TL borç bırakıp gitmiş” dedi.

baskan-mustafa-cay-yeni-donem-icin-projelerini-bir-bir-acikladi-1710841262-45-x750.webp

MUSTAFA ÇAY'DAN YANIT GELDİ: HİZMET YAPMAMAK İÇİN KILIF ARAMAYIN

Eski başkan Mustafa Çay, yeni başkan Ali Avan'ın borçlar tablosu afişine kamera karşısına geçerek video ile yanıt verdi.

Mustafa Çay, "Pankart asmak güzel bir şey ama delikanlı da olmak lazım. 20 milyon lira sadece Yaşam Park Ltd. Şti. ve SGK ve devlete olan vergi borcudur. Bu bütün belediyelerde böyledir. Banka kredi borcu ile aldığımız greyder belediyenin garajında duruyor. Sanki yemişiz içmişiz gibi gösteriliyor. Yarın yapamayacağı hizmetlerin kılıfını hazırlıyor gibi görüyorum. 30 milyon lira mal alım borcu değil devlet kurumlarına olan borç. 30 milyon lira belediyenin alacağının olduğunu neden söylemiyorsunuz? Çıkın delikanlı gibi açıklayın. Dedikodu polemik üretmeyin, hizmet üretin. Varsa bir yanlış savcılık orada, gider şikayet edersiniz, savunmamı yaparım. Hesap veremeyecek değilim." dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.