1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Ali Bedrettin Karataş: "19 Mayıs bağımsızlık ruhunun ve gençliğe duyulan güvenin simgesidir"
Ali Bedrettin Karataş: "19 Mayıs bağımsızlık ruhunun ve gençliğe duyulan güvenin simgesidir"

Ali Bedrettin Karataş: "19 Mayıs bağımsızlık ruhunun ve gençliğe duyulan güvenin simgesidir"

Karataş Belediye Başkanı Ali Bedrettin Karataş, 19 Mayıs’ın bağımsızlık ruhunun ve gençliğe duyulan güvenin simgesi olduğunu söyledi.

A+A-

Karataş Belediye Başkanı Ali Bedrettin Karataş, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında ilçe protokolü, askeri erkan, gaziler ve gençlerle birlikte Atatürk Anıtı'na çelenk sunduklarını belirtti.

ATATÜRK ANITI'NA ÇELENK SUNULDU

Karataş Belediye Başkanı Ali Bedrettin Karataş, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen tören programına katıldı. İlçe protokolü, askeri erkan, kahraman gaziler ve geleceğin teminatı gençlerle birlikte Atatürk Anıtı'na çelenk sunum töreninin gerçekleştirildiğini ifade eden Karataş, 19 Mayıs'ın bağımsızlık mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu söyledi.

Ali Bedrettin Karataş, "Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında; ilçe protokolümüz, askeri erkanımız, kahraman gazilerimiz ve geleceğimizin teminatı gençlerimizle bir araya gelerek Atatürk Anıtı'na çelenk sunum törenimizi gerçekleştirdik." ifadelerini kullandı.

GENÇLİĞE EMANET EDİLEN BAYRAM

Karataş Belediye Başkanı Ali Bedrettin Karataş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'da başlattığı Milli Mücadele'nin, Türk milletinin bağımsızlık iradesini tüm dünyaya ilan ettiğini belirtti. Atatürk'ün bu anlamlı günü gençliğe armağan etmesinin büyük bir güvenin ve sorumluluğun göstergesi olduğunu kaydetti.

Karataş, gençlerin Cumhuriyetin değerlerine sahip çıkarak ülkenin geleceğini daha güçlü yarınlara taşıyacağına inandığını ifade etti.

ali-bedrettin-karatas02.jpg

AZİZ ŞEHİTLER RAHMETLE ANILDI

Karataş Belediye Başkanı Ali Bedrettin Karataş, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitleri ve gazileri minnetle andı.

Ali Bedrettin Karataş, açıklamasını şu sözlerle tamamladı:

"Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu toprakları bizlere vatan kılan tüm aziz şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.