1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Ali Demirçalı da borçları açıkladı: Sıra Oya Tekin ve Emrah Kozay'da
Ali Demirçalı da borçları açıkladı: Sıra Oya Tekin ve Emrah Kozay'da

Ali Demirçalı da borçları açıkladı: Sıra Oya Tekin ve Emrah Kozay'da

Adana'nın en büyük ilçesi Seyhan'da ve CHP açısından "kale" olarak nitelendirilen Çukurova'da yeni başkanlar mali açıdan nasıl bir belediye devraldı? Kamuoyu açıklama bekliyor.

A+A-

Kucuksaat.com 2 Mayıs 2024 tarihinde Adana'nın merkez 3 ilçesinde göreve yeni başlayan Oya Tekin, Ali Demirçalı ve Emrah Kozay'a teslim aldıkları belediyelerde önceki dönemden kalan borçları açıklaması için çağrıda bulundu.

Kucuksaat.com'un çağrısı sonrasında Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, dün düzenlediği basın toplantısı ile Fatih Mehmet Kocaispir döneminden kalan borçları kalem kalem açıkladı.

Demirçalı'nın basın toplantısında sarf ettiği ifadeler ve borçlar kentin gündemine oturdu.

İlgili haber: "Bankamatikçi hiç kimseyi bu belediyede çalıştırmayacağım"

DEMİRÇALI AÇIKLADI, GÖZLER OYA TEKİN VE EMRAH KOZAY'DA

Bilindiği üzere Seyhan'da yaşanan değişimle 55 yıllık CHP'li Akif Kemal Akay, İYİ Parti'den aday olmuş, Seyhan Belediyesi'nde seçimleri Oya Tekin kazanmıştı. Yine Çukurova Belediyesi'nde 2 dönem CHP'den başkanlığa seçilen Soner Çetin de aday gösterilmeyince İYİ Parti'ye geçen bir diğer isimdi. Çukurova'da CHP adayı Emrah Kozay seçimi kazanmıştı.

AK Parti'den CHP'ye geçen Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı'nın borçlarla birlikte birbirinden çarpıcı detayları kamuoyuna basın mensupları aracılığıyla açıklaması sonrasında gözler yeniden Oya Tekin ve Emrah Kozay'a çevrildi.

Eski başkanlar her ne kadar İYİ Parti çatısı altında seçimlere girseler de seçimlerde CHP seçmenine hitap ettikleri Adana kamuoyunca bilinen bir gerçek. Yeni seçilen Oya Tekin ve Emrah Kozay'ın, borçları bugüne kadar açıklamamasının altında yatan neden "CHP'ye zarar vermeme" olarak yorumlansa da kamuoyu Akay ve Çetin'in bıraktığı mali tabloyu merakla beklemeye devam ediyor.

Kucuksaat.com olarak Oya Tekin ve Emrah Kozay'a çağrımızı yineliyor; devraldıkları belediyelerdeki borçların kamuoyu ile paylaşmalarını öneriyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.