1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Ali Uğur Akbaş takdir topladı
Ali Uğur Akbaş takdir topladı

Ali Uğur Akbaş takdir topladı

Adana Demirspor'u penaltılarda yenen Karagümrük Kulübü'nün eski başkanı Ali Uğur Akbaş'tan Adana'da takdir toplayan paylaşım

A+A-

Dün akşam oynanan ve Süper Lig'e çıkacak Adana Demirspor - Karagümrük arasında oynanan TFF 1. Lig Play-Off final karşılaşmasında maçı penaltılarda kazanan Fatih Karagümrük ekibi, Süper Lig'e yükselen 3. takım oldu.

25 yıllık hasret ve 4. kez Play-Off'ta elden kaçan Süper Lig sonrasında Adanalılar ve Adana Demirsporlular sessiz bir hüzün yaşarken önemli bir ayrıntı daha gün yüzüne çıkmış oldu.

Adana kamuoyunun yakından tanıdığı, 2014 yerel seçimlerinde MHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Ali Uğur Akbaş'ın, İstanbul'da yaşadığı yıllarda uzun süre boyunca Fatih Karagümrük Kulübü Başkanı olduğu ortaya çıktı.

Karagümrük ile gönül bağı olmasına rağmen Akbaş'ın Adanalılık ruhuyla hareket edip Karagümrük'ün şampiyonluğunu kutlamaması Adanalı futbol severler tarafından büyük takdir topladı.

Fatih Karagümrük'ün eski başkanı olarak değil bir Adanalı olarak dün gerçekleşen Play-Off final maçıyla ilgili yorum yapan Akbaş'ın Adana Demirspor taraftarının doldurduğu tribün fotoğrafına düştü not, "Üzüldüm Adanalım, memleketim" oldu.

45399a76-0941-464d-8ded-f9ff6ffcbdaf.jpgekran-alintisi-024.PNG

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.