1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. “Allah, bizi Yüreğirlilere mahcup etmesin...”
“Allah, bizi Yüreğirlilere mahcup etmesin...”

“Allah, bizi Yüreğirlilere mahcup etmesin...”

Yazar Yüksel Mert'ten Yüreğir Kaymakamı'na ziyaret

A+A-

 

Araştırmacı-Yazar-Televizyon ve Radyo Programcısı Yüksel Mert, Yüreğir Kaymakamı Oğuzhan Bingöl'ü makamında ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Kaymakam Bingöl'e kitap da armağan eden Mert, görüşmeyi kendi üslubu çerçevesinde betimledi;

k1.jpg

GECİKMİŞ BİR ZİYARET

Okuyan, düşünen yazan, uzun yıllardan bu yana Yüreğir’de oturan bir yurttaş olarak, dahasıda yeni Kaymakamlık  binasına kapı komşu olarak ziyareti geciktirmemin sebebi 6 Aydan bu yana yaylada olmamdan kaynaklanıyordu. Randevu alarak saat 09’da makamda buluştuk.

ACI KAHVE EŞLİĞİNDE MUHABBET

Kırk yıllık dostluk ve vefayı ifade eden acı kahvelerimizi içtik. Çaylar ikilendi, muhabbet koyulaştı. Sevgili Kaymakamımız Oğuzhan Bingöl'ün ali düşüncelerinden müstefit oldum. Karınca kararınca Yüreğir ile ilgili düşüncelerimi arz ettim. Can kulağıyla dinliyordu. Sevgi ve saygıda en küçük bir rahatsızlığına rastlamadım. Merkeze insanı koyan, çok güzel düş ve düşünceleri olan pırıl pırıl bir yöneticiydi Oğuzhan Bingöl. Son cümlesi “Allah bizi Yüreğirlilere mahcup etmesin.” Oldu.

k2.jpg

Ne diyelim; Allah, bu devlete-millete hizmet eden samimi yöneticilerimizi başımızdan eksik etmesin. Birliğimiz, dirliğimiz daimi olsun...

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.