1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Altınkoza Basın Yarışması ödülleri sahiplerini buluyor
Altınkoza Basın Yarışması ödülleri sahiplerini buluyor

Altınkoza Basın Yarışması ödülleri sahiplerini buluyor

Altınkoza Basın Yarışması’nda ödül kazanan gazeteciler, 18 Nisan’da ÇGC Sosyal Tesisleri’nde düzenlenecek törenle ödüllerini alacak.

A+A-

Altınkoza Basın Yarışması’nda ödül kazanan gazeteciler, 18 Nisan Cumartesi günü saat 15.00’te Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Sosyal Tesisleri’nde düzenlenecek törenle ödüllerine kavuşacak.

Tören öncesinde Altınkoza Yönetim Kurulu Başkan Vekili İsmail Timuçin, Altınkoza Genel Müdürü Hüseyin Orhan ve Adana Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanı Mahmut Göğebakan, göreve yeni seçilen Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kurtul Çakın ve yönetimini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Altınkoza Basın Yarışması ödülleri 18 Nisan’da sahiplerini bulacak

Ziyarette, Adana’daki kültür ve sanat etkinliklerinin daha geniş kitlelere ulaştırılmasında basının rolü ele alındı. Özellikle Altınkoza Film Festivali başta olmak üzere kentte düzenlenen organizasyonların ulusal ve uluslararası alanda daha fazla görünürlük kazanması için iş birliklerinin artırılması gerektiği vurgulandı.

Geçtiğimiz yıl düzenlenen Altınkoza Film Festivali kapsamında ödüle layık görülen gazetecilere verilecek basın ödüllerinin, düzenlenecek törenle sahiplerine takdim edileceği bildirildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.