1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Aralarında Zeydan Karalar'ın da bulunduğu başkanlar, belediyeler birliğini kınadı
Aralarında Zeydan Karalar'ın da bulunduğu başkanlar, belediyeler birliğini kınadı

Aralarında Zeydan Karalar'ın da bulunduğu başkanlar, belediyeler birliğini kınadı

CHP'li 11 Büyükşehir Belediye Başkanı: Türkiye Belediyeler Birliği, talebimizin gereğini yerine getirmek bir yana hiçbir dönüş dahi yapmamıştır.

A+A-

CHP'li 11 Büyükşehir Belediye Başkanı, gerçekleştirdikleri çevrimiçi toplantıda, kentlerin ekonomik normalleşmesi için belediyelerin imkânları zorlayarak kaynak yaratmaya çalıştıklarını ifade ettiler. Başkanlar yaptığı açıklamada, merkezi hükümetin katkısının zorunluluk olduğunu ve hiç bir adım atılmadığını dile getirdiler.

Öte yandan CHP'li büyükşehir belediye başkanları, "30 Nisan günü yaptığımız toplantıda, Türkiye Belediyeler Birliği’nden (TBB), Sayın Cumhurbaşkanı ile Bakanlar Kurulu üyelerinin de katıldığı bir toplantının acilen yapılması için girişimde bulunmasını talep etme kararı almıştık. Bu kararımızı toplantının hemen ardından, TBB’ye yazılı olarak ilettik. Üzülerek belirtmek isteriz ki, üyesi olduğumuz bu kuruluşumuzun yönetimi, talebimizin gereğini yerine getirmek bir yana, hiçbir dönüş dahi yapmamıştır. Bunu kınadığımızı, belediyecilik anlayışı ve yönetim tarzı açısından büyük bir sorun olarak gördüğümüzü belirtmek durumundayız." açıklamasını kamuoyuna duyurdular.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.