1. HABERLER

  2. KÜLTÜR SANAT

  3. Arzu Sabancı tarafından 'İstenmeyen gelin' olduğu iddia edilen Hande Erçel ilk kez konuştu
Arzu Sabancı tarafından 'İstenmeyen gelin' olduğu iddia edilen Hande Erçel ilk kez konuştu

Arzu Sabancı tarafından 'İstenmeyen gelin' olduğu iddia edilen Hande Erçel ilk kez konuştu

Oyuncu Hande Erçel, önceki gün Levent'deki menajerlik ofisinden çıkarken kameralara yansıdı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu, sevgilisi Hakan Sabancı'nın annesi Arzu Sabancı tarafından 'istenmediği iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu.

A+A-

Şimdilerde Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla sık sık gündeme gelen Hande Erçel, önceki gün Levent'deki menejerlik ofisinden çıkarken objektiflere takıldı. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu sevenlerine yeni proje müjdesi veren Erçel, Milliyet’ten Seçkin Şenvardar’ın haberine göre şöyle konuştu:

“Az önce yeni bir iş için anlaşma yaptım, yakın zamanda ekranlarda olacağım, çok detay vermek istemiyorum”

"TEŞEKKÜR EDİYORUM SEVENLERİME"

Sosyal medya hesabında 32 milyon takipçiye ulaşarak Türkiye'de en çok takip edilen ünlü olan ve birçok Hollywood yıldızını da geride bırakan Erçel, konuyla ilgili; "Ne diyebilirim ki, güzel bir şey, teşekkür ediyorum sevenlerime" dedi.

Yapay zekâ yoluyla üretilmiş görüntü yoluyla kilolu hale getirilen Hande Erçel'in kilolu hali çok konuşulmuştu. Gazetecilerin konuyla ilgili sorularına güzel oyuncu, "Ya o kadar çok güldüm ki anlatamam, çok komikti, inanamadım kendime. Bu arada sizlerin aracılığınızla da söylemiş olayım yapay zekâ çok ilerledi, benimle ilgisi olmayan durumları yapay zeka yoluyla bana yansıtabiliyorlar, sizlerden ricam bu konuda hassas olmanız" diyerek cevap verdi.

'İSTENMEYEN GELİN' Mİ?

Magazin kulislerinde Hakan Sabancı ile bu yaz evleneceği konuşulan Hande Erçel'i müstakbel kayınvalidesi Arzu Sabancı'nın gelin olarak istemediği konuşulmuştu. Ünlü isim, konuyla ilgili, "Arkadaşlar olur mu öyle bir şey, lütfen. Teşekkür ediyorum" demekle yetindi.

Hakan Sabancı ile birlikte olduktan sonra hayatının olumlu anlamda çok değiştiğini söyleyen Erçel "Dediğim gibi çok mutluyum, ben plansız seyahat ederdim onun sayesinde planlı olmayı öğrendim" dedi.

"OYUNCULUĞU BIRAKMAYI DÜŞÜNMÜYORUM"

Gazetecilerin, "Cemiyet hayatına gelin gittiğinizde Yasemin Özilhan gibi oyunculuğu bırakacak mısınız?" sorusuna Erçel "Hayır bırakmayı düşünmüyorum" cevabını verdikten sonra kendisini bekleyen araçla oradan ayrıldı.

patronlardunyasi.com

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.