1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ASİM: Bekir Fevzi Yıldırım’ın ismini yaşatalım
ASİM: Bekir Fevzi Yıldırım’ın ismini yaşatalım

ASİM: Bekir Fevzi Yıldırım’ın ismini yaşatalım

Mahmut Eraslan: Bekir Fevzi Yıldırım'ın adı bir aşevine verilsin

A+A-

Adana Sivil İnisiyatif Meclis (ASİM) hayırsever Bekir Fevzi Yıldırım’ın adının yaşatılması için yetkililere çağrıda bulundu.

Uzun süredir Covid-19 tedavisi gören hayırsever iş adamı Bekir Fevzi Yıldırım dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Adana İyilik Hareketi Derneği Başkanı da olan ASİM üyesi Bekir Fevzi Yıldırım’ın hayatını ihtiyaç sahiplerine vakfettiğinin altını çizen ASİM Başkanı Mahmut Eraslan, Yıldırım’ın isminin şehirde yaşatılması için yetkililere çağrıda bulunarak; Bir sokağa, caddeye veya bir tesise Bekir Fevzi Yıldırım’ın isminin verilmesini teklif etti.

Eraslan yaptığı açıklamada; Adana çok önemli bir değerini kaybetti. İş adamı, siyasetçi kimlikleri ile de tanınan ancak son yıllarda her şeyi bir kenara bırakarak başta yetim aileler olmak üzere tüm ihtiyaç sahiplerinin derdi ile dertlenen, her akşam hastanelerde hastalara ve hasta yakınlarına yemek dağıtan kıymetli ağabeyimiz Bekir Fevzi Yıldırım’ı Hakk’a uğurladık. Bu vesile ile bir kez daha kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

ASİM yönetimi olarak defin işleminin ardından yaptığımız istişarelerde Bekir Fevzi Yıldırım’ın isminin yaşatılması için çağrı yapma kararı aldık. Bu anlamda başta Sayın Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ilçe belediye başkanlarımıza çağrıda bulunuyoruz; Adana için, Adanalı için bunca iyilik yapmış Bekir Fevzi Yıldırım’a biz de vefa borcumuzu ödeyelim. Adana’da bir sokağa, caddeye veya bir tesise Bekir Fevzi Yıldırım ismi verilsin" dedi.

Bekir Fevzi Yıldırım’ın adının yaptığı yardımlarla gündeme gelmesi nedeniyle bir aşevine verilmesinin de uygun olacağını vurgulayan Eraslan; "Şehrimizi yöneten idarecilerimizin bu çağrımıza kayıtsız kalmayacağını düşünüyoruz" sözleriyle açıklamasını tamamladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.