1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. 'Askıda fatura' uygulamasını Zeydan Karalar da yapacak mı?
'Askıda fatura' uygulamasını Zeydan Karalar da yapacak mı?

'Askıda fatura' uygulamasını Zeydan Karalar da yapacak mı?

CHP'li Büyükşehir Belediyelerinin taktir topladığı uygulama Adana’da da başlatılacak mı?

A+A-

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın başlatmış olduğu askıda fatura uygulamasına takdir ve talep her geçen gün artıyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın başlattığı projede, sosyal yardım alan insanların veritabanından elde edilen uygulamada ihtiyaç sahibi vatandaşların kişisel bilgilerinin görünmemesi özellikle takdir topluyor. Böylece ihtiyaç sahibi ve yardımda bulunan vatandaşlar arasında iletişim kurulmadan yardımlar yerine ulaşmış oluyor.

Ankara ve İstanbul'da başlatılan 'askıda fatura' kampanyasına bugün CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi de katıldı. Uygulamayı sosyal medyadan duyuran İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 'askıda fatura' uygulamasını başlatan üçüncü CHP'li belediye başkanı oldu.

Konukseverliğin ve yardımlaşmanın başkenti olan Adana'da ise 'askıda fatura' uygulaması adına sessizlik devam ediyor. İstanbul ve Ankara'da büyük talep gören uygulamanın İzmir'de başlatılması sonrasında CHP'li Adana Büyükşehir Belediyesi ve başkanı Zeydan Karalar'ın da uygulamayı hayata geçirmesi bekleniyor.

Adana'da ise ilk maaşını bağışlayarak kampanyayı duyuran Zeydan Karalar, 'askıda fatura' uygulaması mantığına paralel bir uygulama olan 'Şefkat Köprüsü' projesini geçtiğimiz günlerde başlatmıştı.

Ayrıca, CHP'li büyükşehir belediyeler tarafından başlatılan 'askıda fatura' uygulaması ile koronavirüs sürecinde ihtiyaç sahipleri tarafından ödenemeyen su faturalarının ödemelerinin hızlandırılması ve belediye bütçelerinde artış hedefleniyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum