
ASKİ’den Büyükmangıt’a yeni kanalizasyon hattı
Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi, Ceyhan’ın Büyükmangıt Mahallesi’nde kanalizasyon altyapısını güçlendirmek amacıyla yeni hat yapımına başladı.
Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi, kent genelindeki altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda ASKİ ekipleri, Ceyhan ilçesine bağlı Büyükmangıt Mahallesi’nde yeni kanalizasyon hattı için sahada çalışma başlattı.
Mahallede ihtiyaç duyulan noktalarda yürütülen çalışmayla, atık suların daha düzenli ve kontrollü şekilde toplanması hedefleniyor. Yeni hattın tamamlanmasıyla birlikte Büyükmangıt Mahallesi’nin kanalizasyon altyapısının güçlendirilmesi ve atık su sisteminin daha sağlıklı işlemesi amaçlanıyor.
ASKİ’den yapılan açıklamada, “Ceyhan ilçemize bağlı Büyükmangıt Mahallemize yeni kanalizasyon hattı inşa ediyoruz. İhtiyaç duyulan noktalarda yürüttüğümüz çalışmamızla atık suların kontrollü ve düzenli bir şekilde toplanmasını sağlıyoruz” ifadelerine yer verildi.
Mahalle sakinleri de çalışmalardan memnuniyet duyduklarını belirterek, uzun süredir ihtiyaç duyulan altyapı hizmeti için teşekkür etti.
ASKİ’nin, Adana genelinde altyapı yatırımlarını ihtiyaç önceliğine göre sürdüreceği bildirildi.



HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.