1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Avcı: Devlet erki ivedilikle tedbir almalı!
Avcı: Devlet erki ivedilikle tedbir almalı!

Avcı: Devlet erki ivedilikle tedbir almalı!

“Adana’daki barış ve huzur ortamı dinamitlenmektedir. Devlet erki ivedilikle tedbir almalı, gereken müdahale gecikmemelidir.”

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Adana’daki barış ve huzur ortamı dinamitlenmektedir. Devlet erki ivedilikle tedbir almalı, gereken müdahale gecikmemelidir.” çağrısında bulundu. 

“KIYIM, ZULÜM BOYUTUNA ULAŞTI”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana Büyükşehir Belediyesi, ASKİ ve bağlı iştiraklerinden önceki gün bir kez daha uygulanan toplu işçi çıkartma kararının zulüm boyutuna ulaştığını söyledi. Avcı, konuya ilişkin açıklamasında “Adana Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ ile bağlı iştiraklerden yapılan toplu işçi kıyımına hız verildiğini görüyoruz. 28 Haziran’da başlayan kıyımın ardından önceki gün yine yüzlerce emekçi kapı önüne konulmuştur. 31 Mart’tan sonra Adana’ya yapılan zulmün dozu kaçmıştır.” ifadesini kullandı. 

“ÖNCE KİRLİ ALGI ÜRETİP SONRA KIYIM YAPILIYOR”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “Her fırsatta ‘Bankamatikçileri çıkarıyoruz’ yalanına sarılıyorlar. Önce, bankamatikçi yalanlarıyla, yanlış bilgilerle birkaç uçuk hikâye yazarak kamuoyunda kirli bir algı üreten Zeydan Karalar ve ekibi, hemen sonra alın teri döken gerçek emekçileri çıkartma kararını uygulamaya koymaktadır. Emek, barış, sevgi edebiyatıyla Adana halkının tertemiz duygularını istismar ederek göreve gelen zihniyet, maskeyi çıkarmış gerçek yüzünü göstermeye başlamıştır.” şeklinde konuştu. 

ÇİN REJİMİNDEKİ ANLAYIŞ ADANA’DA HORTLADI

Çalışanların fişlenmesine de değinen Bünyamin Avcı “CHP’li Zeydan Karalar dönemi, birçok açıdan ciddi uyarılar vermektedir. Çalışanların siyasi görüşlerine, inancına göre fişlenmesi, buna göre ‘Kıyım listesi’ hazırlanması çağdaş demokrasilerde, hukuk devletinde kabul edilemez. İnsanları fişleyen, takip eden, psikolojik baskı kuran kızıl kapitalist Çin rejimindeki anlayış Adana’da hortlamıştır. Adana’daki barış ve huzur ortamı dinamitlenmektedir. Devlet erki ivedilikle tedbir almalı, gereken müdahale gecikmemelidir.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.