1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Avukat Türkmenoğlu Temsa'nın peşine düştü, bütün dengeler değişti!
Avukat Türkmenoğlu Temsa'nın peşine düştü, bütün dengeler değişti!

Avukat Türkmenoğlu Temsa'nın peşine düştü, bütün dengeler değişti!

Sabancı Holding aleyhine açılan davalarda ki açıklamalardan ve savcılık dosyasındaki iddialardan korktuğu için mi Temsa'yı geri almaya karar verdi?

A+A-

Sabancı Holding ne oldu da sattığı Temsa’yı geri alacağını KAP’A bildirdi.

Av. Türkmenoğlu’nun sosyal medya hesaplarını, açıklamaları ve bu konuda medya da çıkan haberleri bloke edenler Sabancı Holding’e bağlı çalışan sosyal medya uzmanları mı?

Hacı Ömer Sabancı Holding Grup şirketlerinden Temsa Ulaşım’ı yaptığı açıklamaya göre yabancı yatırımcıya satmıştı ancak yabancı yatırımcı da kısa bir süre sonra Konkordato ilan etmişti.

Hacı Ömer Sabancı Holding tarafından bu kez Temsa Ulaşım için yeni bir alım satım açıklaması yapıldı. KAP’a yapılan açıklamaya göre ;‘’Skoda Transportation’ın ana ortağı PPF ve Sabancı Topluluğu (Sabancı Holding ve/veya iştirakleri), %50-50 ortaklık yapısı ile Temsa Ulaşım Araçları’nın tamamının satın alınmasını değerlendirmek üzere bir niyet mektubu imzalamıştır. Detaylı incelemenin tamamlanması, ortaklık görüşmelerinin olumlu neticelenmesi ve gerekli izinlerin alınmasına bağlı olarak, satınalma işlemi gerçekleştirilecektir. PPF/Skoda Transportation’ın Türkiye’ye olan güveni ve Sabancı Topluluğu’nun ülkesine olan sorumluluğu neticesinde, Temsa Ulaşım Araçları’nın yeniden üretime başlaması ve yeni bir büyüme ivmesi yakalaması hedeflenmektedir.

Konu ile ilgili gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır’’ diye KAP’a bildirdi.

Bilindiği üzere Av. Leman Türkmenoğlu Hacı Ömer Sabancı Holding, True Value Capital Partners ve Temsa Ulaşım yetkililerini savcılığa hileli iflastan şikayet etmiş ve grup şirketlerinin iflası için dava açmıştı.

Hacı Ömer Sabancı Holding’in Temsa Ulaşım’ı geri alacağını açıklaması üzerine İflas ve Konkordato sürecinin ne şekilde devam edeceği, Av.Leman Türkmenoğlu’nun şikayet ve davalarını geri çekip çekmeyeceği merakla bekleniyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.