1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Avukatlar kortlarda buluştu
Avukatlar kortlarda buluştu

Avukatlar kortlarda buluştu

Adana Barosu Geleneksel Tenis Turnuvası, Av. Semih Gökayaz'ın servisiyle başladı

A+A-

Adana Barosu Spor Komisyonu’nun etkinlikleri kapsamında düzenlenen Geleneksel Tenis Turnuvası başladı. Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Park Tesisleri tenis kortlarında gerçekleştirilen turnuvaya Adana Baro Başkanı Av. Semih Gökayaz'ın servisiyle start verildi.

Turnuvaya, avukatlar ve adliye personellerinden 14’ü kadın toplam 45 sporcu katıldı. 

830905cc-f571-4e4d-8040-c9dde24e5e4d.jpg

Açılışa katılan Av. Semih Gökayaz, Adana Barosu Spor Komisyonu Koordinatör yönetim kurulu üyesi Av. Özcan Delihasan, Spor Komisyonu Başkanı Av. Sefa Ün, Tenis Turnuvası'ndan Sorumlu Komisyon Üyesi Av. Hakan İlbeyi, müsabakaları izleyerek oyunculara destek verdi. 

11135937-d0bc-4a3f-8b39-dba482ce63c0.jpg
Turnuvanın açılışında birinci kortta Av. Hakan İlbeyi ve Av. Mehmet Kütük, ikinci kortta Av. İskender Gökçeli ve Av. Alperen Pişkin karşılaştı. Sporcuların mücadelesi izleyenlerden de alkış aldı. 

f56d2cd5-ca85-4115-b0e7-273907febe78.jpg

Av. Semih Gökayaz, açılış programında yaptığı konuşmada, “Bu yıl baromuz spor oyunlarında adını duyurdu. Sporun hemen hemen tüm dallarında organizasyonlar düzenledik. Tenis müsabakaları da bu oyunlar içerisinde yer edindi. Emek ve katkı sunan tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Tenis müsabakalarımıza katılan meslektaşlarımı ve adliye personellerini tebrik ediyor, bu tür organizasyonların dostluk, kardeşlik ve kaynaşmaya vesile olmasını diliyorum” diye konuştu. Müsabakalar, 29 Mayıs’ta yapılacak final karşılaşmasıyla tamamlanacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.