1. HABERLER

  2. KÜLTÜR SANAT

  3. Aydın'da ‘Adana’ kuyruğu
Aydın'da ‘Adana’ kuyruğu

Aydın'da ‘Adana’ kuyruğu

Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Adana Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen ‘Adana Lezzet Buluşmaları’ etkinliği kapsamında Aydın Atatürk Kent Meydanı’nda vatandaşlara Adana kebabı, tavuk döner ve şırdan ikram edildi.

A+A-

Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Adana Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen ‘Adana Lezzet Buluşmaları’ etkinliğinin ilk gününde Atatürk Kent Meydanı’nda renkli görüntüler yaşandı. Adana kebabı, tavuk döner ve şırdan ikramına yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, meydanda metrelerce kuyruk oluşturdu.

Whatsapp Image 2024 03 04 At 14.21.45 (7)

Etkinliğe katılan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, ustalarla birlikte ızgaranın başına geçerek kebap pişirdi, tavuk dürüm hazırladı.

“FARKLI DAMAK TATLARINI AYDINLILARLA BULUŞTURUYORUZ”

Basın mensuplarına açıklamada bulunan Çerçioğlu, “Burada düzenlediğimiz Adana günlerindeki amacımız, farklı kültürleri, farklı damak tatlarını Aydın’la buluşturmak. Zeydan Başkanım, tüm Aydınlılara sevgilerini, saygılarını iletti. Tüm Aydın halkına Adana’dan selam, aynı şekilde Aydın’dan da Adana’ya selam. 6’sıyla 10’u arasında Adana günleri başlıyor. 6’sında tüm vatandaşlarımızı Adana lezzetleri için Aydın Tekstil Park’a bekliyoruz” dedi.

Whatsapp Image 2024 03 04 At 14.21.45 (2)

ÇERÇİOĞLU’NU ADANA’YA DAVET ETTİ

Etkinliğin sorumlusu Cem Özçelik de “Özlem Başkanımız, Adana’yı Aydın’a getirdi. Bundan sonraki süreçte de kendisin Adana’da görmek isteriz” diyerek, Çerçioğlu’nu davet etti.

Davete olumlu yanıt veren Çerçioğlu, “Biz de Aydın lezzetleri olarak Adana’ya geleceğiz” diye konuştu.

Etkinlikte, Şırdancı Mehmet tarafından hazırlanan 109 metrelik dürüm ve diğer ürünler, kısa sürede tükendi.

Whatsapp Image 2024 03 04 At 14.21.45 (4)

 

Google News'e abone ol

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.