1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. "Ayrıştırmak için değil birleştirmek için adayım"
"Ayrıştırmak için değil birleştirmek için adayım"

"Ayrıştırmak için değil birleştirmek için adayım"

8 Ekim’de yapılacak Adana Ticaret Odası (ATO) Başkanlığına aday iş insanı Yücel Bayram, “23 yıldır ATO’nun çeşitli birimlerinde görev aldım.

A+A-

8 Ekim'de yapılacak Adana Ticaret Odası (ATO) Başkanlığına aday iş insanı Yücel Bayram, "23 yıldır ATO'nun çeşitli birimlerinde görev aldım. ATO büyük bir kurum. Başkanlık hayalim vardı ve onu gerçekleştireceğim. Yönetimimle Adana'yı daha ileriye götürmek için çalışacağım. ATO cazibe merkezi olacak. Daha yapacak çok işimiz var. Adana'ya yakışır güzel bir seçim olmasını diliyorum. Herkes benim kardeşimdir. Ayrıştırmak için değil birleştirmek için adayım " dedi.

Tüm komitelerin kendi renklerini seçmekte özgür olduğuna vurgu yapan Bayram, "Kanaatim odur ki; emek veren tüm komite ve meclis üyesi adayları kendi rengini belirleyecek kapasitededir. Bu nedenle herkes kendi rengini seçmekte özgürdür. Arkadaşlarımıza 'benim rengim budur' demenin demokrasi ile bağdaşmayacağı düşüncesiyle böyle bir karar aldık. Bizim bu kararımız gelecekte odayı nasıl yöneteceğimizin de bir ifadesidir" diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.