1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Aytaç Durak başkanlığında gizemli toplantı
Aytaç Durak başkanlığında gizemli toplantı

Aytaç Durak başkanlığında gizemli toplantı

Toplantının Pazar günü Karaisalı yolundaki Söğütlü Piknik Restaurant'ta yapıldığı öğrenildi.

A+A-

Adana Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Aytaç Durak, pazar gün öğle yemeğinde eski belde belediye başkanlarını bir araya getirdi.

2014 yılında yürürlüğe giren bütün şehir yasasından evvel Adana’nın dört bir yanında bulunan belde belediye başkanları 2014 yılı ile birlikte görevleri sona ermiş oldu.

Adana’da siyasetin nabzını tutan bu beldelerin belediye başkanlarını Karaisalı yolu üzerinde bulunan Söğütlü Piknik Restaurant'ta bir araya getiren Aytaç Durak’ın mevcut belediye başkanları hakkında eski başkanların kanaatlerini ve başkanların bulunduğu beldelerdeki mevcut belediye başkanları hakkındaki halkın bakışını istişare ettiği öğrenildi.

AK Partili, MHP’li, CHP’li ve HDP'li eski başkanlar sırası ile sözlü olarak görüş alışverişinde bulundular.

Uzun süredir bu tür toplantılar yapmayan Adana Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Aytaç Durak'ın önümüzdeki günlerde Adana’nın etkin isimleriyle bir takım toplantılar yapmayı planladığı gelen bilgiler arasında.

Karaisalı yolundaki Söğütlü Piknik Restaurant'ta gerçekleşen toplantıya katılan belde belediye başkanlarının isimlerini katılanların tam listesini elde ettiğimiz bilgiler ışığında yayımlayacağız.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.