1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Baba olmaya hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ'dan 8 milyonluk anlaşma!
Baba olmaya hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ'dan 8 milyonluk anlaşma!

Baba olmaya hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ'dan 8 milyonluk anlaşma!

Birkaç gün önce Bodrum'a giden çiftten Tatlıtuğ, yeni bir reklam anlaşmasına imza attı. Yakışıklı oyuncunun kazanacağı meblağ dudak uçuklattı.

A+A-

2016 yılında Paris'te nikah masasına oturan oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ (38) ile Başak Dizer'in (44) bebek beklediği iddia edilmişti. Hakkında çıkan hamilelik haberleri hakkında ünlü stil danışmanı, "Evet, doğru. Çok heyecanlı ve mutluyuz" açıklamasını yapmıştı.

Heyecanını paylaşan Kıvaç Tatlıtuğ, "Çok mutlu olduk. Öncelikle bu güzel duygumuzu paylaşan herkese çok teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir duygu, çok mutluyuz. Allah isteyen herkese nasip etsin. Biz de daha yeniyiz bu süreçte. Önce sağlıklı olsun, sağlıklı gelsin. İsim daha düşünmedik, akışına bıraktık" ifadelerini kullanmıştı.

BEBEK UĞURLU GELDİ 

Birkaç haftadır üç buçuk aylık hamile eşi Başak Dizer ile birlikte Bodrum'da olan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, yeni bir reklam anlaşmasına imza attı.

Otomobil tutkusuyla bilinen oyuncunun bu hobisi dünyaca ünlü bir markanın dikkatini çekti. Dijitalde reklam için otomobil firmasıyla anlaşan Tatlıtuğ, yakın zamanda kamera karşısına geçecek.

KAZANCI DUDAK UÇUKLATTI 

Hamilelik sürecini eşi Başak Hanım ile gözlerden uzak yaşamaya tercih eden Kıvanç Tatlıtuğ'un, otomobil firmasından 8 milyon TL kazanacağı iddia edildi.

ERKEK BEBEKLERİ OLACAK 

Öte yandan Tv8 ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programında Tatlıtuğ çiftinin bebeklerinin cinsiyetinin belli olduğu söylenmiş ve ikilinin erkek bebekleri olacağı öne sürülmüştü.

"DUALARIM KARŞILIKSIZ KALMADI" 

Torun haberiyle büyük bir mutluluk yaşayan Nurten Tatlıtuğ ise duygularını; "Mutluluğumu kelimelere dökemiyorum. Çok mutluyum. Allah analı babalı büyütsün. Çok mutlu oldum. Beklenen bir şeydi, güzel haberi verdikleri için ikisine de teşekkür ediyorum. Mutluluk benim için üst düzeyde. Dünyaya bir canlı geliyor. Allah'ın bize bir hediyesi. Çok dua ettim. Dualarım karşılıksız kalmadı. Heyecandan konuşamıyorum" diyerek ifade etmişti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.