1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Babacan’ın eşi ve çocuğu da Covid’e yakalandı
Babacan’ın eşi ve çocuğu da Covid’e yakalandı

Babacan’ın eşi ve çocuğu da Covid’e yakalandı

Babacan’ın eşi ve çocuğu da Covid’e yakalandı

A+A-

Geçtiğimiz 25 Ağustos’ta Covid-19 testinin pozitif çıktığını paylaşan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’dan üzücü bir haber daha geldi.

DEVA lideri, eşi Zeynep Babacan ile küçük oğlu Emir’e yapılan Covid-19 testlerinin de pozitif sonuçlandığını açıkladı. Babacan, bu süreçteki belirtilerden bahsetti.

aaaaaaaa.PNG

Ali Babacan, sağlık çalışanlarına ve geçmiş olsun dileklerini iletenlere teşekkür etti.

ppppppp.PNG

tttttttttttt.PNG

Ali Babacan 25 Ağustos’ta test sonucunun pozitif çıktığını duyurmuş, bunun üstüne siyaset dünyasından Babacan’a geçmiş olsun mesajları iletilmişti.

iiiiiiis.jpg

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla koronavirüse yakalandığını duyurdu. Babacan’ın sadece yüksek ateş şikayeti olduğu, ailesiyle birlikte karantinaya girdiği, genel durumunun iyi olduğu öğrenildi. Babacan’la yakın çalışan diğer parti kurmayları da test yaptıracaklar.

Babacan’ın paylaşımı şöyle:

“Biraz önce COVID-19 testimin sonucunun pozitif olduğunu öğrendim. Şu an durumum iyi çok şükür. Doktorlarım bir süre ailemle birlikte karantina altında kalmam gerektiğini söyledi. Çalışmalarıma evden devam edeceğim inşallah. Sağlıkla kalın ve lütfen kendinize dikkat edin.”

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.