1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. BAE açıklamaları AK Parti'de rahatsızlık yaratan Cahit Özkan, Ömer Çelik ile fotoğraf paylaştı
BAE açıklamaları AK Parti'de rahatsızlık yaratan Cahit Özkan, Ömer Çelik ile fotoğraf paylaştı

BAE açıklamaları AK Parti'de rahatsızlık yaratan Cahit Özkan, Ömer Çelik ile fotoğraf paylaştı

Çelik, Özkan'ın açıklamalarından sonra, "Türkiye ile BAE ilişkilerine dair beyanları partimizin görüşlerini yansıtmamaktadır" demişti

A+A-

Birleşik Arap Emirlikleri ile ilgili açıklamaları partisi tarafından tepki çeken AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, "Beyanları parti görüşlerini yansıtmıyor" diye açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ile fotoğrafını paylaştı. 

AK Parti Grup Başkanvekili Özkan, Armağan Çağlayan’ın YouTube programında, “BAE baktı ki Türkiye’ye diz çöktüremiyor, baktı ki Türkiye’nin istiklalini engelleyemiyor, baktı ki Türkiye’ye dayanmadan, Türkiye ile birlikte yürümeden bölgesel ve küresel anlamda kendi menfaatlerinin aleyhine bazı şeyler ortaya çıkıyor, o zaman BAE teslim oldu” ifadelerini kullandı. Bunun ardından siyaset kulislerinde, Özkan’ın bu sözlerinin “AK Parti’de rahatsızlık yarattığı ve grup başkanvekilliği görevinden istifa edeceği” iddia edildi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in de sosyal medya hesabından, “Özkan’ın görüşlerinin partinin fikirlerini yansıtmadığını” ifade etmesi tartışmayı alevlendirdi.

Açıklamanın yankıları sürerken, AK Parti'li Cahit Özkan'dan yeni bir hamle geldi. Özkan, AK Parti Sözcüsü Çelik ile Twitter'dan fotoğrafını paylaşarak, "Sıkı dostlar arasına kimse giremez…" yazdı. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.