1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Balotelli Adana Demirspor'a dönecek mi?
Balotelli Adana Demirspor'a dönecek mi?

Balotelli Adana Demirspor'a dönecek mi?

Basel maçında taraftara hareket yapan Balotelli'nin yeniden Mavi-Lacivertli ekibe dönmek istediği iddia ediliyor

A+A-

Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor formasıyla Süper Lig'de mücadele eden ve bu sezon başında İsviçre Ligi ekiplerinden Sion'a transfer olan Mario Balotelli bu kez İsviçre'yi karıştırdı. İtalyan golcü tarihi bir ceza ile karşı karşıya...

Adana Demirspor'dan sezon başında ayrılarak İsviçre temsilcisi Sion'a transfer olan Mario Balotelli bu kez İsviçre'yi karıştırdı. Basel-Sion karşılaşmasına damga vuran hareketin ardından İsviçre Futbol Federasyonu harekete geçti. Mario Balotelli'nin tarihi bir ceza ile karşı karşıya geldiği vurgulandı. 

5 Maç ceza alabilir
Mario Balotelli orta parmağını göstermekle yetinmedi bu kez de saha kenarında cinsel organını Basel taraftarlarına doğru yönelerek parmağıyla işaret etti. Balotelli'nin Basel - Sion maçında yaptığı hareket İsviçre Futbol Federasyonu'nu harekete geçirdi. Daha önce benzer olayların yaşandığı emsal kararların olduğu belirtilirken, Balotelli'nin en az 2 maç ceza alması bekleniyor. Federasyonun olayla ilgili soruşturma başlatacağı ve cezanın 5 maça kadar yükseltilmesinin gündeme geleceği belirtildi.

Adana Demirspor'a dönmek istiyor!
19 gol attığı Adana Demirspor'dan ayrıldıktan sonra Sion'a giden yıldız oyuncu yine olaylarla gündemde. Basel maçında taraftara hareket yapan Balotelli'nin yeniden Mavi-Lacivertli ekibe dönmek istediği iddia ediliyor. Balotelli, devre arasında İsviçre'den ayrılacak.

Balotelli son olarak Adana Demirspor forması giyerken Ümraniyespor'la oynanan karşılaşma sonrası teknik direktör Vincenzo Montella ile tartışma yaşamıştı. Adana Demirspor'lu futbolcuların ve teknik heyetin araya girmesiyle olay yatıştırılmıştı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.