1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Başkan Kocaispir’den esnaf ziyareti
Başkan Kocaispir’den esnaf ziyareti

Başkan Kocaispir’den esnaf ziyareti

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Yavuzlar Mahallesi Orhan Kemal Bulvarı esnafını ziyaret ederek, ‘hayırlı işler’ temennisinde bulundu.

A+A-

 

İlçede hayata geçirdiği sosyal belediyecilik çalışmaları ile her kesimden insanın takdirini toplayan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Yavuzlar Mahallesi Orhan Kemal Bulvarı üzerinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Kocaispir, “Şehir ekonomisinin bel kemiği olan esnafımız bizim için çok değerli. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Esnafa hayırlı işler ve bereketli kazançlar dileyen Başkan Kocaispir, ilçenin gelişmesinde önemli rol oynayan esnafla yapılan istişarenin önemine vurgu yaparak, “Cazibesi her geçen gün artan ilçemizi yönetirken esnafımız ve vatandaşımızla yaptığımız istişareleri kıymetli buluyoruz. Ziyaretlerimizde ilçemizdeki gelişmeleri, belediyemizin hizmetlerini ve projelerimizi esnafımızla paylaşıyor, taleplerini dinliyoruz. Yaptığımız çalışmaları da yine halkımızın ve esnafımızın taleplerine göre gerçekleştiriyoruz. Ortak akılla hareket ederek, daha yaşanabilir bir Yüreğir için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

39’u merkez olmak üzere, köylerle birlikte 107 mahallelerinin bulunduğunu ve her fırsatta ilçe halkıyla bir araya gelmeye özen gösterdiğini kaydeden Başkan Kocaispir, “Özellikle pandemi sürecinde ekonomik anlamda en çok etkilenen kesimin başında yer alan esnafımıza imkanlarımız ölçüsünde destek sağladık. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Kocaispir, esnaf ziyaretinde karşılaştığı mahalle sakinlerine de hal hatır sormayı ihmal etmedi. Taleplerini birebir anlatma fırsatı bulan esnaf ve vatandaşlar ise Başkan Kocaispir’e ziyaretleri için teşekkür etti. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.