1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Başkan Uludağ, Sarıçam Kürkçülerspor’dan şampiyonluk istedi
Başkan Uludağ, Sarıçam Kürkçülerspor’dan şampiyonluk istedi

Başkan Uludağ, Sarıçam Kürkçülerspor’dan şampiyonluk istedi

Başkan Uludağ, Sarıçam Kürkçülerspor’dan şampiyonluk istedi

A+A-

SARIÇAM Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) şampiyonluk parolasıyla mücadele eden Sarıçam Kürkçülerspor’a moral ziyareti gerçekleştirdi.

Sarıçam Kürkçülersporlu futbolcular, kendilerinden şampiyonluk beklediklerini ifade eden Başkan Uludağ’ı, “Seneye 3’üncü Lig'de görüşürüz” diyerek uğurladı.
Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, pandemi nedeniyle alt liglerin mayıs ayı sonuna ertelenmesinin ardından sezon başı kampına ara veren Sarıçam Kürkçülersor’a moral ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette teknik heyet ve futbolcularla bir süre sohbet eden Başkan Uludağ, kulüp başkanı Metin Eker’le durum değerlendirmesi yaptı. Sarıçam Kürkçülerspor’un her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Uludağ, bu sezon şampiyonluk beklediklerini ifade etti.
'GRUBUN EN İDDİALI TAKIMI'
Mayıs ayı sonunda başlayacak ligde, moral ve motivasyon açısından Sarıçam Kürkçülerspor’u çok iyi gördüğünü kaydeden Başkan Uludağ, “Takımımız, bu grubun en iddialı takımlarından biri. Sarıçam Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi ilçemizin temsilcisinin yanındayız.

İnanıyorum ki takımımız, sezonu şampiyon olarak tamamlayıp, ilçemizi 3’üncü Lig’de temsil edecektir” diye konuştu.
Sarıçam Kürkçülerspor teknik heyeti ve futbolcular da Başkan Uludağ’a, kendilerine verdiği maddi ve manevi desteklerden ötürü teşekkür ederek, “Seneye 3’üncü Lig’de görüşürüz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.